(Golddigger) Wishlist | If Santa was a bit Rich

11 reacties

 1. Do schreef:

  Wat een leuke blogpost! Ik vind MacBooks echt heel erg mooi, dus die staat ook wel op mijn ‘high-end’ wishlist. Die boekensteun/lamp ineen is echt geweldig, haha!
  Do onlangs geplaatst…Wat ik heb gelezen in novemberMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Een boekenkast met een trapje! Dat zou ik echt heel graag willen haha.
  Annabel onlangs geplaatst…Boek haul november 2017My Profile

 3. oehh gave list hoor!!

  Als het om boek/blog gerelateerde dingen gaat staat ook de 27 inch iMac met Retina 4K-display op mijn wishlist, stipt op nummer 1.

  En ik zou echt heel graag m’n eigen bieb kamer hebben en dan gewoon VOL DUWEN met BILLY’s. Ik blijf fan van de Billy kasten. Lekker stevig en ik houd het liefst van open kasten voor de boeken. Maar het eerste wat ik in een nieuw huis doe, als ik hopelijk een aparte kamer heb, is dus meer kasten bijkopen hehe en dan elk stukje muur volstouwen haha.

  Ik zou heeel graag Amerikaanse boeken events willen bezoeken, maar 1. ik ben toch wel bang om ver te vliegen en 2. THE MONEY! It’s so expensive mehh

  En een heerlijke leesstoel staat hier ook nog op de wishlist. Ik heb nu wel een heerlijke love seat staan, maar mis toch elke keer iets voor mij voeten! Dus een heerlijke leesstoel met een bijpassende poef is een betere optie <3

 4. Emmy schreef:

  Ik heb heeeel lang een iMac gehad en toen hij kapot ging kon ik wel janken. Als je er ooit het geld voor over hebt; zeker doen!
  #welheelblijmetmijnmacbook

  Op mijn wishlist? Een auto! We hebben er geen omdat we er toch maar weinig gebruik van zouden maken, maar soms is het wel heel lastig dat wanneer ik er eigenlijk wel een nodig heb, ik eerst aan mijn moeder moet vragen of ik die van haar kan lenen en vervolgens 2,5 uur moet reizen om dat ding op te halen (en dan ben ik nog niet eens thuis).
  Emmy onlangs geplaatst…BAK – Win Handlettering journalMy Profile

  • Ja ik hoop er volgend jaar één bij elkaar te sparen! Wil het liefst eerst mijn slaapkamer doen ben echt aan een nieuw bed toe! En dan sparen voor een iMac!

   Een auto is inderdaad ook echt een super luxe maar ook wel één die zodra je een rijbewijs hebt snel gewoonte word! Wat een eind moet je omreizen dan zeg! Maar wel super lief van je moeder!

 5. Desiree schreef:

  Dit had zo mijn wishlist kunnen zijn. De stoel heb ik pas geleden al gekocht Maar een nieuwe computer en nieuwe boekenkasten staan ook op mijn “dure” wishlist en de boekenlampjes zijn geweldig!

 6. Marcia schreef:

  Ik wil heel graag een nieuwe laptop kopen, maar ik ben vooral te lui om uit te zoeken welke het beste bij mijn wensen past XD dus voorlopig blijft het een onvervulde wens.. die stoel is trouwens echt awesome!
  Marcia onlangs geplaatst…Artemis: Andy Weir neemt ons mee naar de maanMy Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Zodra ik de titel en inleiding van deze blogpost in mijn feed zag verschijnen zit ik met dat liedje van Gwen Stefani in mijn hoofd. Ik ben eigenlijk wel tevreden van de MacBook waar ik meewerk een nieuwe computer staat dus niet meteen op mijn wishlist. Me een keertje laten gaan in de Waterstones wanneer ik daar volgend jaar kom lijkt me dan weer wel heerlijk. Een abonnement op een booksubscription-box lijkt me ook een mooie uitspatting maar veel verder dan dat kom ik eigenlijk niet wat duurdere wensen betreft.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Auteurs Vriendenboek : Marieke NijkampMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: