A Day In The Life of Kwante… | Harry Potter Exhibition

11 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Hier zit een Harry Potter fan van het allereerste uur. Ik ga er dan ook zeker heen, maar wacht nog even tot de eerste drukte is geweest. Je leest nu zoveel dat mensen pas later naar binnengaan dan hun tijdslot.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Divergent de filmMy Profile

 2. Annabel schreef:

  ik ben in de expo in Brussel geweest en heb echt een magische middag gehad! Gelukkig was mijn man heel geduldig haha. Maar de souvenirs zijn echt heel duur inderdaad! Ik wil ook nog wel een keertje naar deze, maar pas nadat ik de volgende generatie Harry Potter fan eruit heb gewerkt haha. Je gifjes zijn overigens echt hilarisch!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 3. Marcia schreef:

  Ik ben in Brussel naar de expo geweest en vond het echt heel tof. De winkel was inderdaad wel behoorlijk duur, maar het tasje maakte veel goed 😛 wij hebben nu een poster van Sirius Black in de woonkamer hangen, dus dat is wel een leuke blijvende herinnering 🙂
  Marcia onlangs geplaatst…Zombies & de zucht naar het eeuwige leven | Mijn boekenkast #6My Profile

 4. Tamara TS schreef:

  Ik ga volgende week maandag, ben heel erg benieuwd! Denk dat de drukte dan al wat meevalt, want dan is er ook carnaval. Mijn Potterspulletjes koop ik ook bij Aliexpress en Primark.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Aliexpress Shoplog Januari/Februari 2017My Profile

  • Ik denk dat het dan misschien wel weer druk is gezien de carnavalsvakantie in deze regio en het gebrek aan carnaval in deze regio hahaha! Maar ik zal voor je duimen dat het rustig is! En ja de Potter merch vond ik echt een beetje belachelijk duur voor iets met een ali sticker er op!

 5. Love je gifjes <3
  Ja, de souvenirs zijn inderdaad vreselijk duur. Was bij de studios in London ook al zo heftig, bluhh. Maar wel erg dat ze dan aliexpress stokken verkopen daar? My god. Ik heb mijn stok in de studios gekocht, die was geloof ik 34 pond toen, maar da's toch echt niet dezelfde als wat alie verkoopt.

  Die drukte was al niks voor mij geweest haha. Bij de studios was het ook druk, maar beter te doen. Die waren echt gigantisch groot, die hallen en er werden telkens maar groepen van een bepaald aantal mensen naar binnen gelaten dus op die manier raakte het niet overvol als je echt binnen was, dat was heel goed geregeld 🙂 Je had echt ruim de tijd om overal goed te kunnen kijken, zonder dat je aan de kant geduwd wordt ofzo haha.

  Deze expo sla ik dus fijn over haha. Denk dat het voor mij alleen maar zou tegenvallen nadat ik in de studios ben geweest. Ik ga over een paar jaar nog een keer in London naar de studios met mijn zusje, die wil er ook heeeel graag naartoe dus ik offer me dan wel op 😉
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| TAG TIME TUESDAY | Nintendo & BooksMy Profile

 6. zwartraafje schreef:

  Ik ben naar de Expedition in Brussel geweest en heb daardoor nog meer zin gekregen op de HP Experience in Londen mee te maken. De tentoonstelling zelf vond ik heel interessant maar jammer genoeg wel wat druk zodat je niet echt rustig kon rondkijken. We werden een beetje meegevoerd door de mensenmassa en dan was het eigenlijk nog een vrij rustige dag. Geen openingsdag of weekend alleszins. De prijzen in het winkeltje waren inderdaad immens. Zelf kocht ik uiteindelijk enkel de gids (ik vind het nog steeds jammer dat die niet in het Engels te vinden was) en de Marauders Map beker. Die was een pak voordeliger dan de map zelf en ik zie de kaart iedere keer verschijnen wanneer ik heet water in mijn beker giet. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…DIY #12My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: