Het geheim van mijn man – Liane Moriarty

2 reacties

  1. Bianca Schrijft schreef:

    Dit klinkt als een boek die ik op mijn lijst wil zetten voor de vakantie. Dan vind ik, op de een of andere manier, dit soort boeken prettig om te lezen.
    Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Unboxing: J.K. Rowling Wizarding world lootcrateMy Profile

    • Dan kun je meteen haar nieuwste boek er ook bij zetten! Die komt in april uit en gaat Bijna echt gebeurd heten! Ik geniet echt van de boeken van deze auteur! Ik lees aan het strand ook het liefst dit soort boeken! Of literaire thrillers! Heerlijk toch lezen aan het strand! Ik kijk er al weer naar uit, kan de geur van de zonnebrand en de zee al bijna ruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: