Hex – Thomas Olde Heuvelt

10 reacties

 1. Sophie schreef:

  Ik heb bewondering voor je dat je je hier doorheen hebt kunnen worstelen. Die screenshots zijn echt ranzig en pittig ziek.

 2. Melanie schreef:

  Ik weet niet wat ik moet denken van een boek die zulke dingen beschrijft, zo over de vrouw denkt en kinderen beschrijft die met de vreselijkste ziektes schelden die er bestaat.

  Ik hou van boeken en lees dagelijks, maar dit komt niet op mijn tbr stapel.
  Ik denk dat Kwante het goed heeft gezegd: op de brandstapel ermee.

  Meningen zijn meningen en misschien vet vinden andere mensen het goed, maar dit is not done voor mij.

 3. Kimberly schreef:

  Ik ben blij dat ik deze recensie lees, Kwante! Want ik ben wel heel zeker dat ik dit boek niet zal lezen. Ik vind dat hij nog al hevig uithaal naar het vrouwelijk geslacht. Waar zaten zijn gedachten toen hij dit verhaal schreef? En dat met die everzwijn … jakkes! Ik doe er geen doekjes meer om maar dit verhaal is in 1 woord WALGELIJK !!!!!!!!!

 4. Wenda Dohmen schreef:

  Jezus, is dit echt een boek???
  Nou ik hoef hem dus echt niet te lezen. Alleen al dat hij het K-woord gebruikt vind ik verschrikkelijk.

 5. Annabel schreef:

  Ik twijfelde al ontzettend over dit boek. Maar naar het lezen van je recensie weet ik zeker dat ik hem niet wil lezen!
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: Het vuur van Louise van Judith EiselinMy Profile

 6. Jaike schreef:

  Als ik dit zo lees weet ik een ding zeker. Dit is te ranzig voor woorden. Ik heb zeker bewondering voor je dat je hem uitgelezen hebt.
  Jaike onlangs geplaatst…Bookhaul september 2016My Profile

 7. Danielle schreef:

  Ik had Hex op mijn lijstje staan omdat het mij een leuk boek leek maar nu heb ik hem geschrapt. Vaak neem ik de mening van een ander met een korreltje zout. Zeg maar gewoon in me achterhoofd wel rekening houden maar als mij wel nieuwsgierig heeft gemaakt lees ik het wel. Iedereen is anders. Maar deze screenshots….heb er geen woorden voor. Ik vind het walgelijk omschreven. Het lijkt een grote horror orgie als ik het zo lees. Het boek kan verder miss wel goed zijn als je er van houdt. Maar ik ben het eens met jou. Mij lijkt het helemaal niets. Erg jammer had veel verwacht van het boek..

 8. Valerie schreef:

  Pfoe! Ik had een op mijn TBR staan, maar na het lezen van deze screenshots wist ik niet hoe gauw ik ‘m er vanaf moest halen. Walgelijk zeg, ik vind het knap dat je het uitgelezen hebt. Dit klinkt niet als een boek voor mij… bah
  Valerie onlangs geplaatst…BAALMOMENTJE | Ontmoeting met Jenny Han gemistMy Profile

 9. Rowan schreef:

  Getverdemme, dit is echt níéts voor mij!
  Rowan onlangs geplaatst…New In | September 2016My Profile

 10. Marjolein schreef:

  Bedankt dat jij het hebt gelezen zodat wij dat niet hoeven doen. Het klinkt echt walgelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: