Hof van mist en woede (A Court of Thorns and Roses #2) – Sarah J. Maas

7 reacties

 1. Annabel schreef:

  Dit is echt met stip het beste boek dat ik dit jaar gelezen heb!

 2. Isabelle schreef:

  Zo genoten van dit boek, en het was zoveel beter dan boek 1! Ben wel benieuwd hoe het precies zit met die extra boeken, dacht dat dat inclusief kleurboeken was? Ik hoop namelijk niet dat de serie onnodig wordt uitgerekt, dat zou zo zonde zijn!

 3. Thumbs up voor degene die jou het eerste boek nog net niet door je strotje duwde WHAHAHAHAHAHAHA…..
  nee hoor, grapje! Maar ik vind het geweldig dat je net zo fan bent als ikzelf, YAYYYY <3

  Zover ik begrepen heb wordt het een trilogie, dus wordt het verhaal van Feyre in principe afgerond in boek 3 en de extra boeken zullen dan bestaan uit boeken van andere personages (zoals Cassian enz) en de kleurboeken worden ook erbij geteld ja.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…WISHLIST WEDNESDAY: #8My Profile

 4. Silke schreef:

  Heerlijk boek, voor mij zelf een van de beste boeken die ik ooit las.
  Ik heb gehuild, gelachen, woedend geweest.. en ik ben niet snel heel erg onder de indruk van een boek, maar dit…… *zwijmelt*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: