Ik zie je – Matthijs Kleyn

2 reacties

  1. Marcia schreef:

    Ik kijk echt enorm uit naar dit boek – Vita van dezelfde auteur is echt één van mijn favoriete boeken – dus ik schrik wel een beetje van je negatieve recensie. Toch ga ik dit boek een kansje geven, want ik ben fan van deze schrijver! Hopelijk weet Ik zie je mij wel te plezieren 😉
    Marcia onlangs geplaatst…Rip it or Ship it TagMy Profile

    • Hmmm dan ben ik benieuwd naar Vita! Smaken verschillen natuurlijk maar de wijze waarop in dit boek sommige dingen geschreven worden zijn gewoon totaal niet mijn ding! Heb deze stukken ook besproken met mijn naaste boek liefhebbers en ook zij vonden het meer voor een man! Benieuwd wat jij er van gaat vinden! Wellicht ligt het wel in jouw straatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: