Interview | Jennifer L. Armentrout in Wonderland

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  Wat een superleuk interview! Heb het echt met plezier gelezen.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Zit het weer met een smile te lezen hier, net als toen je me de preview link stuurde. Wat was het leuk en wat vloog de tijd voorbij ook zeg, jeetje! Ik ben nog aan het uitwerken – ik HAAT het zo erg om mezelf terug te horen met mijn gestotter en gebabbel.. daar hadk bij sophie minder last van maar tja.. we zaten dan ook tegenover jennifer l. armentrout HJBDAHJFBGDHBFGHJDFGHBDFG. Maar serieus, ik haat het zo erg om mezelf terug te horen haha. Denk dat die van mij later deze week online gaat!

  Ben erg benieuwd naar je verslag van het event en alles er rondom xD
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| MELISSA’S MONDAY MEMORIES | Goodbye October!My Profile

 3. Linda Kwakernaat schreef:

  Leuk gedaan! ❤❤❤

 4. zwartraafje schreef:

  Alweer zo’n tof interview en Rhage … Yep, dat begrijp ik volkomen. Ik sta nog hopeloos achter met heel wat series maar de Black Dagger Brotherhood – serie én zelfs de bijhorende spin-off serie ben ik helemaal bijgelezen. Dat zegt waarschijnlijk al voldoende. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Zwartspreuk – Claudia GrayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: