Interview | Sophie Jackson in Wonderland

18 reacties

 1. Veronique schreef:

  Tof tof!!!
  Veronique onlangs geplaatst…Plog: NL YA on tour in MaastrichtMy Profile

 2. Sylvia schreef:

  Geweldig om dit zo te lezen 🙂

 3. Suzanna schreef:

  Wat een leuk interview hebben jullie gehad. De auteur en haar werk zeggen mij verder niks maar misschien moet ik mezelf maar weer eens wat meer verdiepen in nieuwe auteurs.

 4. Emmy schreef:

  Wat een heerlijk uitgebreid interview om te lezen. Ik vind het helemaal bijzonder te beseffen dat het je eerste keer was. Ik doe het je niet na Dank je wel hiervoor

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, wat leuk om een favoriete schrijver te mogen interviewen zeg!

 6. Een heel leuk interview om te lezen. Ik was niet bekend met de schrijfster, maar het klinkt allemaal leuk. Zeker voor een eerste interview!

 7. Do schreef:

  Wat een leuk interview, vol enthousiasme. Ik werd er helemaal vrolijk van. Eerlijk gezegd kende ik Sophie Jackson nog niet, maar haar antwoorden zijn echt supertof, volgens mij is ze echt een leuk persoon.
  Do onlangs geplaatst…Als je dit boek leuk vond, vind je deze misschien ook leukMy Profile

 8. Kimberly schreef:

  Wat een leuk interview! Ik lees eigenlijk bijna nooit..

 9. Judith schreef:

  Ik ken haar boeken helemaal niet, maar als ik dat interview zo lees (The suicide squad is echt mijn favoriete film, en mijn meisje van 3 wil later trouwen met Spiderman…) dan moet ik die echt gaan lezen!

 10. zwartraafje schreef:

  Wat een geweldig interview is het geworden. Het leest gewoon alsof jullie interview halverwege overging in een fangirls-onder-elkaar gesprek. Dat ze Team Eric is zorgt er voor dat ze meteen wat extra punten heeft verdiend bij mij. Zoveel liefde voor Eric Northman! Ik heb vroeger echt zoveel fanfictie gelezen die gebaseerd was op de Southern Vampire Mysteries. Zo leuk voor jullie dat je nu tweemaal zolang met haar kon praten.
  zwartraafje onlangs geplaatst…DIY #14My Profile

 11. Marleen schreef:

  Haha, wat een heerlijk interview! Tijdens het lezen kon ik me precies voor de geest halen hoe Sophie zou reageren!
  Marleen onlangs geplaatst…September was #Leesuiteigenkast – het resultaat (+ boekenbuit)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: