|Invallertje|De belevenissen in Wonderland

4 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik heb echt heel weinig gelezen, op de één of andere manier kwam er telkens weer iets tussen wat gewoon niet handig was. Maar goed hopelijk krijg ik nu weer wat meer leestijd.
  Annabel onlangs geplaatst…Brainstorm bij uitgeverij MoonMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Hihi, de anonieme Kwante. 🙂 Ik heb toch een foto van je gezien toen je meedeed aan het blogger-vriendenboek hoor. Gelukkig kan je een persoon ook leren kennen zonder er foto’s van te zien – jouw blogposts vormen alleszins een mooi beeld van een mede-boekenworm. De taarten van je dochters verjaardag zien er erg knap uit. In het verleden heb ik enkele ladingen cupcakes versierd voor vrienden en familie, maar aan taarten heb ik me eigenlijk nooit gewaagd.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Anderen in de spotlight zettenMy Profile

  • Hihi ja ik vond het erg grappig om te zien hoe mensen toch verbaasd keken bij mijn binnenkomst. Ik val denk ik niet onder het kopje ‘Duidelijke Boekenwurm’! Ik vind inderdaad een mening vormen zonder foto’s heerlijk! Zo krijgt men ook geen vooroordelen en oordeelt men puur op wat hij/zij voor een gevoel krijgt in plaats van wat je ziet! Ja de taarten waren weer heerlijk! Ik zelf bak wel taarten voor kennissen echter met de verjaardag van mijn smurfje waag ik me er niet aan heb het dan al druk zat! Voor volgend jaar zit ze al met een thema in haar hoofd en ik denk dat dat echt spectaculair gaat worden qua taart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: