Monthly Monday Book Shelfie ♥ 1

9 reacties

 1. Kelly schreef:

  Oeh klinkt heel tof. I am in!
  Kelly onlangs geplaatst…Sneeuw als as Blogtour – Kick off!My Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Ik was onlangs nog aan het denken dat het tijd werd om de inhoud van mijn boekenkasten nog eens met jullie te delen. Eerst wilde ik dat in een vlog doen maar blijkbaar voel ik me toch het meeste in vorm achter het klavier ipv voor de camera. Binnenkort zal ik die inhoud dus wel eens tonen via een tweede reeks shelfies. Alleen vind ik dit ook een heel leuke manier om er enkele boeken tussenuit te vissen. Mijn eerste reactie was dan ook … Hier wil ik aan meedoen! Alleen bedacht ik me vervolgens dat er vrijwel elke maandag een Blogger Vriendenboek verschijnt. Misschien moet ik ze Monthly Monday Book Shelfie aanmaken als concept zodat ik hem kan posten wanneer ik niet tijdig iemands antwoorden binnenkrijg voor het BV.
  zwartraafje onlangs geplaatst…De weg naar de top – Nora RobertsMy Profile

 3. Februari stond voor meest romantisch ♥

 1. 11 februari 2017

  […] Kwante en Melissa bedachten een nieuw maandelijks concept op waar jij ook aan kan meedoen als je dat wil. Zelf deed ik alvast een keer mee én ik moet eigenlijk nog eens opzoeken wat de opdracht van februari is. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: