Monthly Monday Book Shelfie ♥ 12 | Valentijn Editie

3 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik vind dit boek ook echt leuk hoor! Mijn keuze verschijnt vanmiddag op mijn blog!
  Annabel onlangs geplaatst…Book blogger hop #3My Profile

 2. Annemieke schreef:

  Het blijven mooie covers. Ik heb heel lang getwijfeld of ik ze zou komen maar toch niet gedaan want ik denk dat het toch niet mijn ding is. 🙂
  Annemieke onlangs geplaatst…Five TBR Books I Think Will Be Five Star Reads for Me!My Profile

 3. Do schreef:

  Leuke blogpost. Ik kende dit boek nog helemaal niet, deze cover is inderdaad wel mooi. Nu ben ik wel benieuwd naar de cover die je eerst had, haha. Als ik er zo over nadenk lees ik eigenlijk helemaal niet zo veel romantische boeken, maar mijn lievelings ‘romantische’ boek blijft toch wel P.S I Love You.
  Do onlangs geplaatst…Childhood memoriesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: