Must Read 2018 | Boeken op mijn TBR die ik echt wil lezen!!!

7 reacties

 1. Katrien schreef:

  Ik heb me voorgenomen dit jaar zelf geen boeken te kopen. Behalve op het Boekenfestijn en de Boekenbeurs. Dus ik lees enkel uit wat ik liggen heb of uit de BIB. Boekenbons opkopen mag wel ;). Ik hoop zo die hoop boeken wat weg te werken.

 2. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Ik doe mee met de Goodreads challenge. Verder wil ik zoveel mogelijk van mijn tbr lezen (ik ben zo iemand met die honderden XD) en dan vooral de boeken die ik van Jennifer L. Armentrout heb liggen.

 3. leuke lijst! Trial by fire moetk ook nog steeds lezen, shame one me!! Aangezien jij ze me kocht voor kerst vorig jaar is het wel een tof plan om ze te buddy-readen vind ik xD

  Ik heb 30 boeken op de Beat the Blacklist staan, dat zijn ook allemaal tbr boeken die in 2017 uitgekomen zijn en eerder. Die blacklist wil ik lezen icm de gewone Goodreads Challenge, die ik op 100 boeken heb gezet. Ben eens benieuwd of ik de gehele blacklist ook daadwerkelijk ga lezen dit jaar, lol. Ik heb ook echt een te lange lijst met populaire boeken en boeken waar ik zo enorm nieuwsgierig naar ben, shame on me.
  Melissa’s Bookworld onlangs geplaatst…| Review + Excerpt | Can’t get Enough by Gena Showalter (#5 the original heartbreakers)My Profile

 4. annabel schreef:

  Mooi lijstje! En Hof van vleugels en verwoesting ga die lezen!!! Maar goed mijn lijstje ken je dus al haha.

 5. Valerie schreef:

  Twee boeken die ik dit jaar per se wil lezen zijn City of Heavenly Fire en Crooked Kingdom. Ik stel het steeds uit omdat ik het gewoon zo vervelend vind als een serie écht ten einde is. Ook zou ik dit jaar graag de Grisha trilogie helemaal willen lezen

 6. Do schreef:

  Mooie boeken staan op je TBR. Ik vond Harteloos en List en Leugens echt geweldig, die boeken moet je snel lezen, haha. Ik wil ook een aantal boeken lezen die al een tijdje ongelezen in mijn boekenkast staan, o.a. Flame in the Mist, Phobos 2 en The Sun is Also a Star.
  Do onlangs geplaatst…De eliminatie – Daniëlle BakhuisMy Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Dat is inderdaad een heel mooi aantal. Zelf heb ik hier een TBR-blogpost staan die nog moet worden uitgewerkt maar ik heb het precies een beetje onderschat. Het plan was om mijn TBR in cijfers en foto’s te delen. Hoeveel boeken binnen een bepaald genre, hoeveel in het Engels, … een beetje zoals mijn Boekenkast in cijfers maar dan met de boeken die ik nog niet gelezen heb. Alleen komt daar dus wel wat telwerk bij kijken én ze allemaal op foto krijgen lijkt me helemaal een te vermoeiende klus. Ik ga dus nog eventjes moeten bedenken hoe ik het uiteindelijk aanpak vermits ik hoop dat die blogpost een extra motivatie is om dit jaar dat aantal (150) wat naar beneden te krijgen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Rechtvaardig vermoord – J.D.RobbMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: