Nieuw in Mei

6 reacties

  1. The Sea of Trees wil ik ook nog wel graag zien! Ik kijk uit naar de verfilming van het boek Ugly Love van Colleen Hoover maar weet niet juist wanneer deze zal uitkomen. Ondertussen is er ook nog Me Before You van Jojo Moyes, alhoewel ik denk dat het boek daar beter moet zijn.

  2. Valerie schreef:

    Ik ben echt heel erg benieuwd naar Rivalen van Alyson Noël. Ik vond haar The Immortals serie namelijk helemaal niks, maar de Soul Seekers serie daarentegen weer wel.

  3. Anouk schreef:

    Ik ben ook erg benieuwd geworden naar Rivalen! En ik kijk ook uit naar De Kroon <3 De film Alice through the looking glass lijkt me ook tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: