Nieuwe Boeken & Films in September ♥

12 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ow die boeken van Firelight zijn echt prachtig! Er komt ook in het Nederlands weer genoeg moois uit de komende maand!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Op 19 september brengt Boekerij deel 2 van Maya Banks Hartstocht trilogie uit! Ik heb deel 1 nog niet in bezit want hij stond op mijn verjaardags wishlist en gezien ik nog een pakketje krijg van de liefste Melissa kon ik van dit lijstje nog niks kopen! Maar wat wil ik deze serie graag compleet in mijn kast hebben staan! Al is het alleen maar voor de covers!

  whahaha flappie, ik geloof dat je t artikel niet meer gecheckt hebt na onze date, lol xD
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| MONTHLY RELEASES | September 2017My Profile

 3. Do schreef:

  Leuke post, dit soort artikelen zijn een van mijn favorieten. Alhoewel ik niet vaak Nederlands lees, kijk ik toch erg uit naar Mijn mooiste herinnering eindigt hier, dat boek lijkt me echt mooi. Eigenlijk lijkt de film Bella Donna’s best leuk en grappig, haha.
  Do onlangs geplaatst…Levana – Marissa MeyerMy Profile

  • Ik heb de trailer laatst op groot scherm gezien en hoewel hij weer lekker Nederlands is met veel bloot en seks (heel fijn als je naar een film voor 9+ gaat met een bende kids) kijk ik er ook wel naar uit! Ik ben wel bang dat hij teveel gaat lijken op alle Hangover achtige films die er nu al zijn, op dit moment draait natuurlijk ook al Girls Night Out!

   Leuk om te horen dat dit je favoriete artikelen zijn! En je leest dus meer Engels! Nou dan kun je bij Melissa je hart ophalen 😉 ik ben altijd blij als ik haar posts zie dat ik geen Engels lees! Ik zou failliet gaan haha

 4. Livestream, Ventura Saga II en Firelight lijken me echt heel tof, en ieeeeeeeehhhh It lijkt me zo eng maar zo gaaf! 😀
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…The Mid-Year Freakout BooktagMy Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Naar Zwartspreuk van Claudia Gray ben ik eigenlijk wel heel nieuwsgierig vermits ik de Vuurvogel-trilogie erg graag las én ook omdat dit nieuwe boek magie bevat.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Korte recensies: Compleet in de wolken & Camp AlienMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: