Nieuwe Boeken in Juni

4 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Altijd handig zo’n waarschuwing onderaan om jezelf te beschermen tegen schadeclaims. 🙂 Ijs als vuur kwam hier deze ochtend toe dus dat boek ga ik waarschijnlijk lezen wanneer ik mijn huidige leesvoer uit heb.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Right here, right nowMy Profile

 2. Bianca Schrijft schreef:

  Hmmm, de jackpot en tijd om alles aan te schappen en te lezen. ;). Zelf kijk ik erg uit naar Winter en Aristoteles en Dante, maar als ik deze lijst zie, dan springt van Leopald ook erg in het oog. Met deze cover koop ik hem alleen al daarom.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: Hof van Doorns en rozen van Sarah J. MaasMy Profile

 3. Marleen schreef:

  Hahahaha die laatste zin! Dek jezelf maar in :p Wel een beetje gek, dat nieuwe boek van Meredith Wild, want de uitgeverij weet er nog niets van haha! Maar ik heb ‘m ook voorbij zien komen bij de grote, blauwe vriend.
  Marleen onlangs geplaatst…Ik zie jou – Clare MackintoshMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: