Bookish Tag | Nintendo & Books

4 reacties

 1. Inge schreef:

  Hahahahah ik lig in een deuk om het “shut up and take my money – gifje” Super tof hoe je die gemaakt hebt!
  Inge onlangs geplaatst…Mijn gesigneerde boeken #2My Profile

 2. Annabel schreef:

  Leuke tag! Ik zou sommige vragen ook lastig vinden om te beantwoorden!
  Annabel onlangs geplaatst…Tag: Mijn meest geliefde en meest gehate heldinnenMy Profile

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Super leuke tag. Zelf was ik benieuwd op welke manier er een draai aangegeven zouden worden. Het enige waar ik antwoord wat ik niet met je deel is eenzaam en extreem ver weg. Daar had ik heel veel moeite mee om er doorheen te komen. Zo balen trouwens dat de Nintendo classic mini waarschijnlijk, naar verluidt, niet meer terug komt. 🙁
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie en thee: #29 Eenzaam en extreem ver wegMy Profile

 4. Super leuke tag!! Ik ben al aan de slag gegaan met plaatjes en ga hem als het even lukt inplannen voor a.s. dinsdag. Sommige vragen vind ik echt moeilijk joh! Benieuwd wat eruit gaan komen. Jouw gifje is echt geweldig hahaha
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| RECENSIE – New Adult | WILDER van Rebecca Yarros (#1 the Renegades)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: