Not my Cup of Tea Giveaway

5 reacties

 1. Inge schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Ik hoop dat ik geluk heb 😀
  Inge onlangs geplaatst…Evenement: YALBAL 2016My Profile

 2. Janine Kooij schreef:

  Meegedaan want ik ben super benieuwd naar dit boek. Had hem zelf al bijna gekocht en daarna hoorde ik veel negatieve reacties terwijl kaft mij best wel aangespreekt.
  Heb geen twitter dus maar 1 entry, dat wordt dus geluk hebben 😉

 3. Conny Schelvis schreef:

  Toen ik dit boek voorbij zag komen was ik zeer gecharmeerd van de cover en daarom wilde ik het ook graag lezen. Maar ik deel je mening het is ook niet mijn “cup of tea” en heb er zelfs spijt van het gekocht te hebben… en dat heb ik niet snel bij een boek. Maar goed hier gaat het door naar dochterlief dus wie weet vindt ze het wel wat en anders naar één van haar vriendinnen dus uiteindelijk komt het wel bij iemand die het wel wat zal vinden.. Moet zeggen dat ik dit initiatief van je erg leuk vind en een leuk idee om zelf ook eens wat mee te gaan doen !
  Conny Schelvis onlangs geplaatst…Gastblog over ” de reuzenkrokodil “van Roald Dahl door Christina BrouwerMy Profile

  • Ja helaas echt teleurgesteld! Dank je wel voor je complimentje! Tja ik heb nou eenmaal veel boeken in mijn bibliotheek en hou liever ruimte vrij voor prachtige juweeltjes en als ik zo dan iemand anders blij kan maken vind ik dat wel erg leuk!

 4. Sylvia schreef:

  Voel mij een behoorlijke stalker, jammer dat het Not your Cup of Tea was, hoop dat het dat wel voor mij is, daarom ook zo veel getweet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: