Recensie | Phobos² (Phobos #2) – Victor Dixen

2 reacties

 1. Emmy schreef:

  Ik vond de reclameblokken juist wel passen; zo werd ik er steeds aan herinnerd dat het eigenlijk een tv-programma is.
  Emmy onlangs geplaatst…YALFest 2017My Profile

 2. ik vond de personage ontwikkeling ook heel fijn in dit boek en vooral waar ik in boek 1 de klik met de jongens nog veelal miste doordat je weinig van hun mee kreeg, vond ik dat in dit boek dus echt een enorme vooruitgang!!

  en ik deel je mening over de reclame in het boek. Dat was voor mij ook overbodig, want het voegde voor mij niet veel toe behalve idd de gedachte; oke hier wil ik zsm doorheen zodat ik verder kan met het verhaal haha. We weten dat het een tv-programma is aangezien je genoeg andere aspecten hiervan te zien krijgt zoals Serena in de montage ruimtes en het beschrijven van het publiek etc.. van mij had dat dus ook best geskipt mogen worden.

  Voor de rest vond ik het gewoon echt een heerlijk tussenboek en ik kijk weer ontzettend uit naar boek 3. De cliffhanger in dit boek was voor mij echt een enorme schok en ik ben emotioneel helemaal door de mangel gehaald haha. Maar Victor heeft me toegefluisterd dat ik mag hopen wat Marcus betreft.. dus dat stemt me Iets vrolijker hahaha
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| BLOGISH ITEM | ENGELSTALIGE RELEASES – MEI 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: