Sunday Picture Diary ♥ 1

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  Van mij mag het vaker ik vind het wel leuk!
  Annabel onlangs geplaatst…Wrap-up en TBRMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Ja hoor! Ik vind het zowel leuk om zelf samen te stellen als om ze bij te anderen te zien verschijnen. Eigenlijk heb ik er vroeger over getwijfeld of het wel bij mijn boekenblog pastte vermits niet alle foto’s boekgerelateerd waren maar op deze manier krijgen je volgers ook de kans om je wat beter te leren kennen dus daarom doe ik het nu nog steeds. Geen lange stukken tekst maar enkele foto’s plus een woordje uitleg. Hopelijk doet het lopen je goed om wat rust te krijgen in je hoofd.
  zwartraafje onlangs geplaatst…DIY #13My Profile

  • Heel vaak twijfel ik of ik iets er op moet plaatsen of niet…. en dan denk ik het is mijn plekje internet en ik moet plaatsen wat ik leuk vind 🙂 dus noem ik mijzelf maar een omniblogger hihi! Het lopen helpt mij zeker <3

 3. Silke schreef:

  Oh van mij mag het zeker vaker. Vind het toch altijd erg leuk zo een “behind the scenes” blik.
  Silke onlangs geplaatst…When dimple met Rishi – Sandhya MenonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: