Recensie | Bullet journaling: zo doe je dat! – Lona Aalders

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ja ik heb nu dus echt spijt dat ik dit boekje niet meegenomen heb laatst…..nou ja als ik hem weer tegen kom neem ik hem mee!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Uit ervaring kan ik wel zeggen dat ik niet meer zou scheuren in je bujo hahahaha.. Want dan komen andere blaadjes, die je wel vast wil laten zitten, ook los straks. Dat was voor mij dus ook een eens maar nooit meer actie, lol.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| SHOPLOG | We went to Utrecht and bought..My Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Sinds januari heb ik een bullet journal. Alleen is dit geen officiële bujo maar gewoon een prachtig (vind ik zelf toch alleszins) notitieboekje met lijstjes waar ik allerlei lijstjes noteer om zo de herinneringen te kunnen koesteren die ik anders zou vergeten. Het gaat me dus niet om het plannen en tijd besparen maar puur om het bewaren van zaken die ik niet wil vergeten. Dingen die ik deed, las, kocht, klaarmaakte, knutselde, … Misschien pak ik het ooit anders aan wanneer ik een echte bujo aanschaf maar voor nu ben ik heel gelukkig met deze tussenoplossing.

  • Bij mij gaat het stiekem ook zeker niet om plannen en tijd besparen 🙂 Mijn (wel officiele) bujo is dan ook meer voor het bijhouden van gekeken series en films, verjaardagen, gelezen en te lezen boeken etc! Het leven loopt eenmaal niet via een strakke lijn dus waarom zou mijn bujo dat wel zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: