Recensie | Piper Perish, Kayla Cagan

4 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Zo slecht, deze licht nog steeds op mijn nog te lezen stapel. Ik ben wel heel nieuwsgierig, zeker naar het jaren 80 aspect.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: The Circle (film)My Profile

 2. Emmy schreef:

  Zelf vond ik dit boek helemaal niet zo’n 80-ties vibe hebben, maar echt de vibe van iemand die naar een kunstacademie gaat. De kleuren van de cover komen trouwens precies overeen met een van Andy’s zeefdrukken. 😉
  Emmy onlangs geplaatst…The Reader (Sea of Ink and Gold #1) – Traci CheeMy Profile

  • Ja jij benadert het boek al met een kunstzinnige kijk omdat jezelf in die richting hebt gestudeerd. Mijn mening is die van iemand die niks met kunst heeft 🙂 en voor mij heeft het geheel (vooral het stukje in de spoiler) echt wel een 80’s vibe! En de zeefdrukken die ik zag waren allemaal erg gekleurd! Ik ken ze niet allemaal natuurlijk maar zag wel dat de oorspronkelijke cover veel kleurrijker was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: