Recensie | ShowStopper (Showstopper #1), Hayley Barker

4 reacties

 1. Do schreef:

  Fijne en enthousiaste recensie! De cover van dit boek is echt heel mooi, het verhaal klinkt ook super interessant en spannend. Ik heb erg genoten van Caraval en circus-verhalen zijn altijd goed. Ik ben erg benieuwd naar dit boek en ik zet hem zeker op mijn TBR!
  Do onlangs geplaatst…Geekerella – Ashley PostonMy Profile

 2. Isabelle schreef:

  Zodra ik deze cover zag stond het boek op m’n wishlist! Na je recensie ben ik helemaal benieuwd <3
  Isabelle onlangs geplaatst…Bullet Journal | Collections #1My Profile

 3. Femke schreef:

  Dit boek lijkt me zo leuk! Hij staat nu op mijn (veel te lange) lijstje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: