Recensie | Tweestrijd, Gail McHugh

7 reacties

 1. Marleen schreef:

  Wauw, bijzonder haha! Ik heb tot nu toe alleen maar negatieve reacties over dit boek gelezen. Zelf vond ik ‘m ook niet bijster bijzonder. Voornamelijk guilty pleasure, ha! Wel ben ik het met je eens dat ik deel 2 nodig heb. Ik zit twijfelen om deel 2 in het Engels maar aan te schaffen.
  Marleen onlangs geplaatst…Scarlet – Marissa MeyerMy Profile

  • Ik hou van guilty pleasure boeken! Deze lag helemaal in mijn straatje! Ik denk dat je het vooral niet moet over analyseren! Een boek is om van te genieten en dat deed ik bij dit boek met hoofdletter G!

  • Maar vraag me wel af waar je dan die negatieve recensies las? Ik google net namelijk de titel en kom maar 1 recensie tegen en die is niet slecht. Zelf gaf je het ook 4 sterren dus dat kan niet negatief zijn toch? Ik wacht lekker tot Q deel 2 vertaald want ik lees liever NL 🙂

 2. Michelle schreef:

  Ik wist niet dat Tweestrijd een NA was. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar dit boek. Haha, plooien, nee dat lees je liever niet tijdens een steamy moment.
  Michelle onlangs geplaatst…BOOKS: Wrap-up + book haul april 2017My Profile

 3. Plooien hahahaha lol. daar had je t idd nog over bij de brainstorm van Z&K. Leest idd een beetje ‘meh’ in the heat of the moment. Hoe erg is het met de love triangle ? aangezien ze n vriend heeft op t moment dat ze hem ontmoet.. ben daar een beetje bang voor. net als in dat CoHo boek weet je wel 😉
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| MONTHLY RELEASES| JUNE 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: