Secret Santa 3.0 | Sneak Peeks ♥

2 reacties

  1. Do schreef:

    Het ziet er echt supermooi uit allemaal, ik kan niet wachten totdat iedereen zijn pakje mag uitpakken! 🙂
    Do onlangs geplaatst…Turtles All the Way Down – John GreenMy Profile

  2. zwartraafje schreef:

    Ik kijk er echt naar uit om te ontdekken of mijn Secret Santa blij is met wat ik heb uitgekozen. Uiteraard ben ik zelf ook nieuwsgierig naar wat er in dat mooie pakket zit. Eigenlijk is dat deels wat het zo leuk voor me maakt. De voorpret van het kiezen en inpakken, het samen met andere deelnemers aftellen, de wedstrijden die tijdens de Secret Santa maand worden georganiseerd maar ook het feit dat ik NIET weet wat ik ga krijgen. De laatste jaren weet ik immers vrijwel steeds wat ik met Kerst zal krijgen op het cadeau van een lieve vriendin na die me steeds weet te verrassen. Door deze actie zijn de verrassingen plots verdubbeld én dat vind ik erg leuk.
    zwartraafje onlangs geplaatst…De vergiftigde gave – Melinda SalisburyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: