Secret Santa’s 2.0 Extra December Cadeautjes #5

6 reacties

 1. Emmy schreef:

  Ik twijfel heel erg of ik mee ga doen. Aan de ene kant gun ik heeeeeel veel andere mensen het toffe pakket (omdat ik de helft al heb), maar aan de andere kant; DIE KAARS. EN KUSSENSLOOP.
  Emmy onlangs geplaatst…BAK dag #25 | Win een Young & Awesome goodiepakketMy Profile

  • Doe lekker mee! Je kunt altijd een kansje wagen! Er is al een winnaar gevallen die het boek al had, zij schonk dat aan de foto die 2e werd! Kan natuurlijk ook dat je dat wat je al hebt aan nummer twee gunt! En die kaars <3 i knowwwwwwww

 2. Marcella schreef:

  Ik denk er hetzelfde over als Emmy. Hihi
  Twijfel twijfel… maar ik laat hem voorbij gaan. Ik heb er al aantal dingen van, dus ik ga
  gewoon lekker alleen stemmen.
  Maar mijn goede voornemen mag je wel weten: in het nieuwe jaar meer lezen. Ik ga nu minder werken en geen opleiding er meer naast. Dus meer tijd voor lezen en dus ontspanning. (En het huis opruimen, maar ik wil mijn kerstgevole niet verpesten haha)

 3. Femke schreef:

  Ik snap de opdracht eigenlijk niet zo goed? Moet ik nu 31 december om 12 uur ‘s nachts een foto maken tijdens vuurwerk met een boek erbij ofzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: