What to Watch Weekend: Modern Family

5 reacties

 1. MelissaPötgens schreef:

  ik LIEF deze serie <3 Wij zijn verslaafd!
  MelissaPötgens onlangs geplaatst…RECENSIE First Touch – Laurelin PaigeMy Profile

 2. Bianca Schrijft schreef:

  Geniale serie! Wij zijn hem momenteel ook vanaf het begin weer aan het kijken. We zitten nu in seizoen 3.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee #12. KleermakerszitMy Profile

 3. Judith schreef:

  Ik heb laatst een poging gewaagd om deze serie te gaan kijken, maar het trok mij toch niet helemaal. Naar aanleiding van dit artikel twijfel ik toch of ik het niet nog een kans moet geven. Wie weet! 😀
  Judith onlangs geplaatst…Films met Saoirse RonanMy Profile

 4. Story addict schreef:

  Ik hoor echt heel veel goede dingen over deze serie, daarom besloot ik de eerste aflevering te kijken, maar ik werd bijna duizelig van de manier waarop het gefilmd was. De camera lijkt van de ene persoon naar de andere te vliegen, alsof het gefilmd is door een stuiterbal (is al even geleden dat ik t keek dus kan zijn dat ik nu in mn hoofd wat erger heb gemaakt en overdrijft, haha, maar vond t echt heel irritant!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: