Serie Saturday: Shadowhunters – The Mortal Instruments

3 reacties

  1. Irene schreef:

    Ik heb het nog niet gezien maar ik ben wel super benieuwd! Gelukkig ben jij wel enthousiast! 🙂
    Irene onlangs geplaatst…Het kopen van een nieuw boekMy Profile

  2. Bianca Schrijft schreef:

    Deze serie heb ik nu al op zoveel blogs gezien, dat de verwachtingen wel heel hoog gespannen zijn. Het komt bij mij over als iets heel goeds, maar het is wel altijd de vraag hoe het wordt opgepakt. Veel van dit soort series stranden naar een seizoen en dat is zo jammer. Ik ga het denk ik wel kijken.
    Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee #10 – De mythe der moederMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: