Spam je Blog in Wonderland!

31 reacties

 1. Meaghann schreef:

  Op mijn blog Quillscene praat ik vooral over lezen, boeken en films maar ook over mijn eigen schrijversavontuur. Eind oktober is mijn debuut ‘Muse Academy en het geheim van Helikon’ verschenen. Het is een urban fantasy young adult en is gepubliceerd onder mijn pseudoniem Morgan Blade. Ik neem mijn lezers zo veel mogelijk mee naar de eventen waar ik aan mag deelnemen, plaats boeken- en filmrecensies en leuke unboxings πŸ˜‰

 2. Sanne schreef:

  Ik blog onder de naam NlBoekenrecensies. Afgelopen maand was het vrij rustig op mijn blog, maar ik wil het weer oppakken en minimaal elke week 2 dingen posten: een recensie en een blogbericht (dus bijv. een tag).
  Ik recenseer voornamelijk Young Adult boeken, dat genre is toch wel mijn favoriet en verschijnt toch het vaakst op mijn blog. πŸ™‚

 3. Karin & Corina schreef:

  Wat leuk! Wij, Karin Meinen en Corina Nieuwenhuis zijn van Samenlezenisleuker. Dit Boekenblog ging op 29 februari 2016 de lucht in en we hebben er zo’n plezier in! Wat vind je bij ons?
  Recensies, winacties, tips, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken. En sinds kort onze eerste Leesclub πŸ™‚ We volgen jouw blog ook al een tijdje en met plezier. Keep up the good work! Groetjes van ons!

 4. Story addict schreef:

  Ik volg je al een tijdje op verschillende kanalen, maar doe dat vooral op mobiel, dus had je nieuwe header enzo nog niet gezien (ik kijk nu wel op desktop). Dus wilde vooral even zeggen: goed bezig! Heb zelf ook het voornemen om weer wat vaker te reageren op blogs, heb ik de laatste tijd een beetje verzuimd. Dus bij dezen πŸ˜‰

  Vind het natuurlijk leuk als je ook een kijkje komt nemen op mijn blog. Gezellig!
  Story addict onlangs geplaatst…[Bloghop] Story addicts Dream TeamMy Profile

 5. Bianca Schrijft schreef:

  Mijn blog is een echte omni-blog. Je kunt er terecht voor boekrecensies, maar gadgets en gezondheidszorg komen voorbij. Van tijd tot tijd ga ik in op actualiteiten. Het belangrijkste, ?voor mij, ik wil alles oprecht en vanuit mijn hart doen. Mijn schrijfavontuur is biancaschrijft.nl
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee #23: Loze ruimteMy Profile

 6. Kelly schreef:

  Ik weet niet of je ons al volgt of al eens hebt gekeken, naar het 6 maanden oude blogje van Manon en mij begint nu een beetje volgers te trekken! We schrijven over boeken, maar plaatsen ook persoonlijke items onder de naam freaky-friday en vinden het leuk om DIY te plaatsen. We zijn benieuwd wat je ervan vind!

 7. Kelly schreef:

  Manon en ik zijn 6 maanden geleden brightbluebooks begonnen. We hebben er veel plezier in, vooral nu we steeds wat meer volgers em bezoekers krijgen. We plaatsen natuurlijk recensies, unboxings, maar ook top 5 lijstjes, persoonlijke artikelen onder de naam freaky-friday en DIY’s en meer πŸ™‚

 8. Tamara TS schreef:

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!

 9. Mirthe schreef:

  Ik blog op just one more page samen met 3 hele leuke andere meiden πŸ™‚
  We proberen 3x per week te publiceren (wat helaas niet altijd lukt haha) en proberen zo orgineel als mogelijk te zijn met onze post onderwerpen (veel staat nog in de planning haha). We focussen ons naast lezen ook op schrijven! Elke maand een nieuw schrijf prompt en als lezer kan je zelf ook je verhaal insturen als je wilt πŸ™‚
  Momenteel woon ik in Amerika dus daar probeer ik af en toe ook wat mee te doen (communicatie door tijdzones heen is vrij lastig haha). Ik doe het met veel plezier maar om tijd te vinden in het midden van mijn Amerika avontuur is soms lastig haha (daar heb ik dan weer een ander blog voor πŸ˜‰ )
  Mirthe onlangs geplaatst…NaNoWriMo recap!My Profile

  • Wat gaaf dat je vanuit Amerika nog blogt! Ga je daar naar school? Ben helemaal niet nieuwsgierig en bedenk me net dat ik die info misschien wel op jullie blog kan vinden! Ik geloof dat ik jullie al volg, zo niet ga ik dat meteen even doen! Lastig soms om een planning te krijgen he! Ik doe het zelf in mijn uppie en dan zijn 7 artikelen per week soms best heavy πŸ˜‰

 10. Lore schreef:

  Hoi,
  Ik ben Lore en blog op Loresboeken. Ik schrijf er vooral boekenrecensies neer en eens per maand een postje over de boeken die uitkomen de volgende maand. Na een hele drukke periode op school probeer ik terug wat meer te bloggen. Neem dus zeker eens een kijkje πŸ˜€ Dankjewel voor de spamtijd πŸ˜‰

 11. Wendy Wenning schreef:

  Hoi, ik ben Wendy en recenseer voor VrouwenThrillers, tevens ben ik daar redactielid. Ook ben ik recensent voor Boekenbijlage. De recensies die ik schrijf voor genoemde sites plaats ik op mijn blog. Daarnaast recenseer ik ook regelmatig voor mijn blog. Passie voor Boeken is eigenlijk bedoeld als verzamelplek voor al mijn recensies, al hoop ik in de toekomst meer te kunnen doen met mijn blog. Leuk om op deze wijze mijn blog een beetje te kunnen promoten!

 12. Irma schreef:

  Hi!
  Ik ben Irma, 25 jaar en op 22-05-2014 ben ik getrouwd met Harm Hendrik. Op 18-04-2015 is onze dochter Nina geboren. Op deze blog komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!

 13. Chantal schreef:

  Op Hoofdstuk 12 schrijf ik over boeken. Ik probeer wekelijks een recensie te plaatsen (van een chicklit tot aan meer literaire boeken), daarnaast schrijf ik stukjes over bijvoorbeeld evenementen of mijn readingchallenge en geef ik regelmatig leestips!
  Chantal onlangs geplaatst…Zo recenseer ik een boek in 6 stappenMy Profile

 14. Saphira schreef:

  Hoi ik ben saphira en hou van lezen. Ik vindt het erg leuk om mijn liefde voor boeken te delen en mening over boeken te delen. Doe dit echt met liefde.
  Ben wel erg nieuw in het schrijven van blogs en recensies.
  Je kan me volgen via
  https://bookloversaphira.wordpress.com/ en via https://www.facebook.com/Bookloversaphira/.
  Groetjes saphira BOOKLOVERSAPHIRA

 15. Monica schreef:

  Hoi, ik ben Monica en ik heb een persoonlijke blog waarin in veel deel over oa beauty en lifestyle. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen.

 16. Sanne schreef:

  Hey lieve Kwante! Ik ben Sanne (je kent mij denk ik wel van Facebook en Secret Santa) en mijn blog kun je vinden op sanneandthebooks.com; oftewel Sanne and the books. Ik post over boeken, boeken, boeken. Ik heb sinds kort ook Bloglovin, dus daar ga ik de komende dagen ook mee bezig πŸ™‚ Uiteraard volg ik jou al!

 17. Femke schreef:

  Wat een leuk idee! Ik ben terug van weggeweest dus ik wil zeker even een reactie kwijt hahaha ik wil ook nog wel blogs volgen want ik volg wr nog lang niet genoeg!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: