Summer TBR | Mijn vakantie boekjes ♥

4 reacties

  1. Annabel schreef:

    Natuurlijk de Sarah J Maas boeken die zijn geweldig!! De Royals vond ik ook echt goed!. Ik ga nog op vakantie en weet nog niet precies wat ik mee ga nemen.
    Annabel onlangs geplaatst…Wrap-up en TBRMy Profile

  2. zwartraafje schreef:

    Beide boeken van Sarah J.Maas vond ik geweldig. Royals beviel me iets minder. Vermits we niet op vakantie gaan deze zomer heb ik geen echt ‘Deze moeten in mijn koffer passen’-stapeltje. Dat is dan weer het voordeel van gewoon thuis blijven ik kan gewoon op het moment zelf kiezen welk boek ik uit de kast neem.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Boeken, thee en een vleugje voorspelbaarheidMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: