Sunday Six ♥ 11 Bookblogger Lovin ♥

16 reacties

 1. Lisa Kievits schreef:

  Wat een leuk idee om deze posts zo te delen! 🙂 Het iz ook leuk om te lezen, je raakt geïnteresseerd naar de blogs van anderen (nog meer leesvoer :D)!

 2. Daphne schreef:

  Ahhh Kwante, wat leuk en lief dat je ons genoemd hebt! De andere posts die je genoemd hebt zijn inderdaad ook heel erg leuk!

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Zijn leuke artikelen die je hebt uitgekozen.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee: #28 HouvastMy Profile

 4. Luna schreef:

  Lief dat je mij noemt! Mocht je nog steeds in dip 2 zitten wil ik je toch eens adviseren om een half uurtje creatief bezig te zijn voordat je gaat lezen. Bij helpt het enorm om na een drukke dag eerst wat te kleuren en dan pas in bed te stappen met een boek. Door te kleuren heb ik alles in mijn hoofd weer rustig en op een rij gezet.
  Luna onlangs geplaatst…Dagboekkrabbel #6 over Bookazines en leesdips enzoMy Profile

 5. Jessica schreef:

  Leuk dat je mijn unboxing benoemt! Ik vind het ook echt een prachtige box. <3
  Jessica onlangs geplaatst…Hiep Hoi! Ik ben jarig! (+ Vul mijn enquête in en win!)My Profile

 6. zwartraafje schreef:

  Dankjewel voor de vermelding Kwante. Ik blijf het leuk vinden om die blogposts samen te stellen. Zo blijf ik zelf ook vanalles ontdekken. Ik vond Annabels post ook heel interessant én Joany’s comic was super leuk. Eigenlijk ben ik nu al benieuwd naar de komende comics. Jessica’s unboxing deed me dan weer nog meer zin krijgen in zo’n leuke boekenbox. Die van Fairy Loot zien er steeds zo mooi uit. Oh en met Luna heb ik deze week nog gepraat (nu ja getypt) over verschillende woordkeuzes tussen Nederland en België. Ik vind het altijd grappig dat we dezelfde taal spreken maar toch heel andere uitdrukkingen gebruiken. Hier in België in de verschillende provincies trouwens ook hoor.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Why I love my fandoms …My Profile

  • Ja ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe comics van Joany! De Fairy Loot boxen zijn zo gaaf! Ik zou er bijna Engels van gaan lezen! En wat toevallig dat je over de andere uitdrukkingen begint! Ik vind het altijd zo heerlijk als ik een reactie van jou krijg met bijvoorbeeld een vermits er in 🙂 Heerlijk toch al die verschillende taaltjes en dialectjes!

   • zwartraafje schreef:

    Oh, nu ben ik ook nieuwsgierig geworden … wat zeggen jullie in plaats van vermits?
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #88My Profile

    • Oeh moest ik even iets van je quoten hoor 🙂

     Ik ben eigenlijk super braaf geweest in januari. Als ik me niet vergis las ik 12 boeken waarvan er 7 uit mijn eigen collectie kwamen. Vermits ik slechts drie kringloopvondsten niet kon laten liggen mocht ik dus vier boekjes van mijn TBR halen.

     Ik zou dan zeggen omdat of door dat!

     Ik vind het altijd heel leuk om te lezen dat vermits!

     (moet ik ook verklappen dat ik dat in mijn hoofd wel met een heel Belgisch accentje oplees hihi)

 7. Zijn weer leuke artikelen allemaal, heb ze met veel plezier gelezen en bekeken !!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…|LEESCLUB RECENSIE| the Diabolic van S.J. KincaidMy Profile

 8. Maud schreef:

  Leuke post! Ik ga zeker kijken op de blogs die ik nog niet ken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: