Sunday Six #6 | Bloglovin ♥

6 reacties

 1. ahhh wat leuk dat je weer wat deelde van me hihi <3
  Ik ben ook erg benieuwd naar Dossier boekblogger van MustReads!!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…PHONE WALLPAPERSMy Profile

 2. Dat zijn leuke artikelen! Ik zal hun blog definitly bezoeken sommige ken ik nog niet.
  ThnQ for sharing!

  Hugz & Kisses, Miss B.
  Miss B BlogzThingz Over.. onlangs geplaatst…Last Tea Time No.135|Double Cocktail Time Special With Mel & Miss B. |(*LONG)|(Written in English & Dutch)|Tea Time Break 5 Dec Till January 2017) Friday Vibe° Vanda MayMy Profile

 3. Esmee schreef:

  Wat leuk dat je mij noemt, thanks! 🙂
  Esmee onlangs geplaatst…The Friday Five: Boeken die ik wil herlezenMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Ik vind het steeds leuk om deze lijstjes te lezen. Deze week ken ik ze al allemaal maar het is natuurlijk sowieso leuk om te zien welke jij er persoonlijk tussen uit haalde. Wie weet ontdek ik volgende keer weer iemand nieuw.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen geeft je vleugelsMy Profile

 5. Marcia schreef:

  Heel erg bedankt om mijn blog te vermelden 😀 Hopelijk ga je net zo van Slated genieten als ik!
  Marcia onlangs geplaatst…Waarom ik het boekenfestijn moest missen en nu met één pootje in de lucht op de zetel lig..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: