Sunday Six #6 | Bloglovin ♥

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet sunday sixkende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


Op de 1e en 2e plaats in deze Sunday Six een gelijke post met andere invullingen!

Ik kwam op deze post van Marcia:

7 YA series die meer aandacht verdienen

Uit haar post ben ik het meest benieuwd naar de Slated trilogie!

Marcia was getagd door Melissa die dit topic in het leven bracht! Bij Melissa staan enkele boeken waarvan sommige delen wel vertaald zijn maar je raad het al….. alleen de eerste delen en niet de slotdelen…. AAARGGHHHH gekmakend! Ik snap dat het voor een uitgever lastig is als een serie niet voldoende opbrengt maar gooi er een handje bloggers tegen aan die vol liefde over dit boek posten en het mensen aanraden en wie weet word het dan nog eens wat! Zo zie ik nu ook een serie die godzijdank verder vertaald word in een nieuw jasje. Dit jasje is dan een wat mindere keuze 😉 maar ik ben zooooo blij dat ze de serie compleet maken dat ik hem sowieso promoot! Lelijk jasje of niet! It’s the inside that counts! Don’t judge a book by it’s cover… Zowel Marcia als Melissa laat mij hopen dat al deze boeken ooit vertaald worden!

underrated YA books!


Op nummer 3 staan Sunday Struggles!

Yes, weer zo’n heerlijke matching titel! Nu echte booknerd struggles! Ik weet zeker dat heel veel van jullie het compleet eens zullen zijn met Melissa!

Soms gaan boeken over naar andere uitgevers en wisselen boekcovers van formaat… of op de rug staat opeens een ander symbool als de uitgever een nieuw logo krijgt….

Ik herken mezelf compleet in onderstaande struggles…. en jullie?

(BOOK) Struggle Sunday: Niet matchende covers en/of verschillende hoogtes


Op vier ♥ Fictional Boyfriends ♥

Een post over fictional boyfriends trekt natuurlijk altijd mijn oog! Hier in Wonderland zijn er ook diverse lijstjes te vinden waar ik niet onder stoelen en banken steek op welke heerlijke mannen ik allemaal een crush heb!

Dan is het toch leuk om te lezen dat veel van mijn fictional crushes dezelfde zijn als die van andere! Kan ik dat mooi weer even in mijn hub zijn snuut wrijven dat het echt niet aan mij ligt maar dat die mannen gewoon te perfect zijn en dat elk meisje of vrouw er weg van is!

En uhhh Bianca! Dibs op Damon hoor 😉

Fictional boyfriends


Op vijf dan maar een top vijf?

Bij een x aantal bloggers heb je het vast voorbij zien komen! De Friday Five! Heerlijke lijstjes met elke week weer een ander onderwerp! En ik hou van titels die de naam van de dag vermelden en matchen…. ik en mijn eigenaardigheden 😉 viel nog niet op toch met Sunday Six?

Bij Esmee kwam ik de top 5 boeken die verfilmd moeten worden tegen en nu wil ik dus een re-read gaan doen en net als haar hopen op een verfilming… of uhhh verserieing….. nope dat klinkt dus echt niet… hoe noem je een serie op basis van een boek…. yepz het zijn drukke weken…. mijn brein is net een pan doorgekookte aardappelen en ik ben über happy als het eindelijk kerst is en de rust in mijn brein wederkeert! Ik zit dan gelukkig met een stapel boeken in een vakantiepark te chillen!

Goed Teigertje selfie….. terug naar het topic! De post van Esmee! Net als Esmee ben ik echt compleet verliefd op de Wicca serie en als je deze nog niet hebt gelezen moet je dat echt doen! Ik had jaren geen boek meer opengeslagen! Ik las van een vriendin twee delen van Wicca en was weer helemaal terug in het zadel!

Ik weet zeker dat dit een geweldige serie zou zijn, een beetje als Secret Circle waarvan ik ook zo baal dat er geen nieuwe seizoenen kwamen! I need me some more magic ♥

Voor de rest van Esmee haar top 5 klik je op de link!

The Friday Five: Boeken die verfilmd moeten worden


En last but not least in deze Sunday Six!

Dossier Boekblogger! Iets waar ik best naar uitkijk! De eerste editie zal in januari 2017 verschijnen en ik denk dat het heel erg leuk en interessant gaat worden! Had jij hier al van gehoord?

50 bloggers zijn hiervoor gevraagd en ik ben heel erg benieuwd wat hun antwoorden gaan zijn op de vragen die Mustreads voor hen gaat bedenken!

MustReads introduceert: ‘Dossier Boekblogger’


Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

OBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 reacties

 1. ahhh wat leuk dat je weer wat deelde van me hihi <3
  Ik ben ook erg benieuwd naar Dossier boekblogger van MustReads!!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…PHONE WALLPAPERSMy Profile

 2. Dat zijn leuke artikelen! Ik zal hun blog definitly bezoeken sommige ken ik nog niet.
  ThnQ for sharing!

  Hugz & Kisses, Miss B.
  Miss B BlogzThingz Over.. onlangs geplaatst…Last Tea Time No.135|Double Cocktail Time Special With Mel & Miss B. |(*LONG)|(Written in English & Dutch)|Tea Time Break 5 Dec Till January 2017) Friday Vibe° Vanda MayMy Profile

 3. Esmee schreef:

  Wat leuk dat je mij noemt, thanks! 🙂
  Esmee onlangs geplaatst…The Friday Five: Boeken die ik wil herlezenMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Ik vind het steeds leuk om deze lijstjes te lezen. Deze week ken ik ze al allemaal maar het is natuurlijk sowieso leuk om te zien welke jij er persoonlijk tussen uit haalde. Wie weet ontdek ik volgende keer weer iemand nieuw.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen geeft je vleugelsMy Profile

 5. Marcia schreef:

  Heel erg bedankt om mijn blog te vermelden 😀 Hopelijk ga je net zo van Slated genieten als ik!
  Marcia onlangs geplaatst…Waarom ik het boekenfestijn moest missen en nu met één pootje in de lucht op de zetel lig..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: