#Tag: Ik als Blogger!

Untitled

Ik werd door Melissa van Melissa’s Bookworld getagd om ook deze vragen te beantwoorden!

Kijk je mee naar mij als blogger πŸ˜‰vraag 1Overal en nergens! Soms zit ik rustig te lezen en schiet er opeens iets binnen of ik loop op straat en zie iets. Maar ook vaak komt inspiratie uit je eigen leven of zie je dingen op internet. Het zal jullie niet verbazen dat ik daar veel op rond surf πŸ˜‰

vraag 2

Alles wat los en vast zit haha! Deze ochtend is het ontbijtkoek van Peijnenburg en soms is het honingdrop! Ik drink vaak thee of energy drink maar probeer nu steeds meer water te drinken!

vraag 3

Vorig jaar in december heb ik het jaaroverzicht al geplaatst op de 31e. Ik bestond toen nog geen heel jaar maar ik vind het wel zo toepasselijk om n jaar af te sluiten op de laatste dag van dat jaar!

Dat bracht voor mij dus de post

2015 in Cijfers!

Toen ik 1 jaar bestond schreef ik deze post

Het geheime leven van een 1 jarige Blogger!

Dit jaar zal ik dus weer een soortgelijk iets gaan doen!

vraag 4

Dat er mensen in de digitale wereld erg oneerlijk kunnen zijn en zelfs nog gemener dan in het echte leven!

Voor mijzelf heb ik nog duidelijker de les geleerd, eerlijkheid duurt het langst en mensen kunnen beter over je praten dan van je eten!

vraag 5

Elk moment eigenlijk wel! Soms is het in de ochtend, soms in de middag. Vaak is het in de avond wanneer hubby tv kijkt of in de nacht als Klaas Vaak mijn deur weer eens overslaat.

Op zich krijg ik zo wel altijd een stukje vooruit gewerkt wat fijn is want ik heb soms echt periodes waarin het allemaal even niet zo lekker gaat en daar merken jullie lieve volgers dan niks van want Wonderland draait gewoon door!

vraag 6

Uhm to become Rich and Famous hahaha

Nee hoor, ik blog voor mezelf! Ik kan al mijn stress kwijtraken door gewoon even heerlijk achter mijn laptop te kruipen en dingetjes voor mijn blog te doen!

Wat ik zou willen bereiken? Ik zou het ontzettend leuk vinden als mensen vaker een berichtje achter laten! Ikzelf probeer dat ook meer te doen als ik berichten van anderen lees!

vraag 7

Nee, als ik me onzeker voel over een artikel dan laat ik het altijd even aan Melis lezen of vraag ik wat ze er van vind….. Soms kraakt ze me per ongeluk af en zegt ze dat ik geen Nederlands kan πŸ˜‰ hΓ¨ Melisssssss πŸ˜‰

vraag 8

We zitten in heel wat Whatsapp groepjes! Zoveel dat mijn telefoon het gewoon niet meer kon handelen! Ik moest hem echt 4x per 1a456631a3a33eab97cd42aeb71203f7dag opladen dus toen besloot ik om maar uit de meeste groepen te gaan! Ik koos de meest gezellige mensen en daarmee app ik toch bijna dagelijks als is dat niet enkel over bloggen!

We kletsen echt over de meest random dingen en soms zijn de gesprekken echt ontzettend onzinnig πŸ˜‰ vooral nu ze erg Pokemon gericht zijn πŸ˜‰

d6dc50060d5f212c8e75ed19941367d8Sommige bloggers heb ik ook in real life ontmoet en één van die bloggers is mijn mede emo kip Melissa! Op haar blog Melissa’s Bookworld moet je echt even een kijkje nemen! Ze kan zo ontzettend heerlijk van zich afschrijven! Haar emoties spatten van je beeldscherm af want ze legt hart en ziel in haar schrijfsels! Melissa is toch echt degene met wie ik het meest blij ben dat ik haar heb leren kennen via internet! We kunnen alles bij elkaar kwijt en zijn echt heel vaak 2 zielen 1 gedachte!

En bij Melissa en mij hoort ook ons FietsBookBelle groepje, dat is echt een heerlijk groepje mensen bij elkaar! Ik zou wensen dat we dichter bij mekaar woonden zodat ik jullie veel vaker kon zien!

Dit Minion plaatje omschrijft ons perfect!

vraag 9

Helemaal niks! Ik vind de stilte echt het meest heerlijk! Maar vanaf begin oktober staat hier Skyradio the Christmas Station aan πŸ˜‰

De tv staat eigenlijk alleen aan als hubby thuis is!

vraag 10

Uhmmmm….. geen vaste dag eigenlijk…. Ik heb op mijn blog elke dag van de week iets gepland staan en soms kan er dan iets bij komen zoals wanneer ik naar een event ben geweest dan plan ik die post op |Column| Zondag in! Dan verschijnen er dus soms 2 of drie artikelen op die dag!

Maar ik probeer het echt bij 1 post per dag te houden anders worden mensen Wondermoe van mij!

vraag 11

Oeh dat is al wel een oudje! We zijn al weer een jaartje verder!

Waarom ik trots ben op dit artikel? Omdat ouder worden niet makkelijk is…. Het leven is niet makkelijk…. en toch kon ik dit artikel schrijven vanuit mijn gevoel dat ik toen had.

Ik hoop me gauw weer net zo lekker in mijn vel te voelen als toen!

Gerecyclede tiener

vraag 12

Niemand ‘moet’ iets! Maar ik kan je wel zeggen dat het een heerlijk gevoel geeft als jij een eigen online plekje hebt waar je je ei kwijt kan, je passie kan delen (of dat nu boeken of misschien wel games zijn, of wellicht ben je gek van make-up) en je soortgelijke mensen leert kennen!

vraag 13

Ik zou van de ‘oudere’ garde (haha oke misschien alleen in blogjaren ouder) wel eens de antwoorden op hun Blogselfie willen horen!

Dus ik vraag de volgende bloggers:

Zon en Maan

 

Bewaren

4 reacties

 1. Emmy schreef:

  Thanksss! Ik ga mijn best doen om hem binnenkort in te vullen!
  Emmy onlangs geplaatst…The Darkest Part of the Forest – Holly BlackMy Profile

 2. oehhh die heb je nog snel online gegooid, love it!!!
  *kijkt nu verlegen om zich heen* wat een lieve woorden allemaal <3 *zit te blozen*
  en leuk om die jaaroverzicht posts nog eens voorbij te zien komen πŸ˜€
  Kan niet wachten totdat ik mijn eigen eerste jaaroverzicht kan maken.

  'Become rich and famous'.. whahahaha don't we all want that xP (met een knipoog hihi)
  en berichtjes van lezers op je posts terug zien komen is ook zo leuk, ik geniet daar ook enorm van altijd.
  en van de 100en likes die ik van een bepaald persoontje altijd krijg hihi

  'Soms kraakt ze me per ongeluk af en zegt ze dat ik geen Nederlands kan hè Melisssssss '
  WHAHAHAHAHA fuck ja dat was echt even awkward maar maakt niks uit, we weten wat we aan elkaar hebben, da's t belangrijkste hihi.
  maar echt 2 zielen 1 gedachte ja, wat ben ik inderdaad ook blij dat we elkaar hebben leren kennen.
  Zou echt niet meer weten wat ik zonder je moest *gaan we weer, stelletje emo kippen*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: