TBR Shelf Control Challenge 2016

11 reacties

 1. Annabel schreef:

  Te hoog…… Maar er zitten ook boeken bij die ik waarschijnlijk nooit meer ga lezen.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Ondertussen zijn het er iets meer als 125. Na de feestdagen zijn het er ongetwijfeld nog wat meer. Ik zeg de laatste tijd echter steeds vaker ‘Nee, dankjewel!’ bij uitnodigingen voor recensies en hoop dan ook om in 2017 wat vaker aan die eigen boeken toe te komen. Ik ben alvast benieuwd of dat ook echt gaat lukken. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Stil van jou – Sophie JacksonMy Profile

  • Ikzelf heb nog 3 boekjes om te recenseren en voor de rest liggen er heel wat minder als bij u op de stapel! Maar om te voorkomen dat hij bij mij ook erg groot word bond ik mijn koopgrage handjes even op de rug de laatste tijd! Enkel de kerst nog dit jaar en dan volgend jaar weer nieuwe ronde nieuwe kansen 😉

 3. sabrina schreef:

  leuke tbr
  soldier is erg gaaf (heb je bij nl staan maar is engels (jager is nl)
  loved iron fey en vampire academy

 4. Benieuwd hoelang het duurt voor ik het eerste streepje in je Engelse tbr zie haha en Welke het dan is!!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| WRAP UP | Januari 2017My Profile

 5. Sientje schreef:

  Veel te hoog. Die durf ik zelfs niet op mijn blog te zetten 🙂

 1. 4 januari 2017

  […] Shelf Control Challenge 2017 van Kwante in Wonderland Op de blog van Kwante vond ik vorige maand een hele bijzondere, en vooral handige challange. Met deze challenge wil ze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: