Tell me Tuesday ♥1

7 reacties

 1. Laurie schreef:

  Last: Samuel Bjørk – Ik Reis Alleen
  Now: Astrid Holleeder – Dagboek Van Een Getuige + R. J. Palacio – Wonder
  Next: Kristen Ciccarelli – De Laatste Namsara
  Laurie onlangs geplaatst…2017 | De boeken waar je dit jaar echt niet omheen konMy Profile

 2. Emmy schreef:

  Ik heb Bemind net uit en ik hoewel ik had gehoopt op guilty pleasure, heb ik me alle kleuren van de regenboog geergerd aan bepaalde elementen. OEPS. Nu lees ik N22, wat ook niet helemaal is wat ik had gehoopt. Lastig lastig.
  Emmy onlangs geplaatst…BAK – Win Bemind van P.C. Cast en Kristin CastMy Profile

 3. Isabelle schreef:

  Na alle lovende recensies ben ik aan The Lasr Namsara begonnen, heb hem inmiddels bijna uit! Herlees ook nog de eerste Harry Potter, perfecte december read <3 heb nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen, zóveel leuke boeken haha
  Isabelle onlangs geplaatst…Book Trailer| Brave – Jennifer L ArmentroutMy Profile

 4. Do schreef:

  Ik heb pas Circus Cesaria van Sanne Hillemans uitgelezen wat ik een erg tof boek vond, ik ben momenteel bezig in vier verschillende boeken namelijk: Splintered – A.G. Howard, All The Crooked Saints – Maggie Siefvater, Harry Potter and the Goblet of Fire – J.K Rowling en De Vreemdeling – Albert Camus. Ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik ze alle vier uit heb, maar hierna lees ik Season of Migration to the North – Tayeb Salih.
  Do onlangs geplaatst…Is dit een mens – Primo LeviMy Profile

 5. Annabel schreef:

  Ik lees The whispering skull het tweede boek van Lockwood&co ik ben deze gaan lezen omdat ik er benieuwd naar ben, maar ook omdat hij de poll had gewonnen haha.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 6. Bianca schreef:

  Ik lees nu de verhalenbundel My true love gave to me, omdat ik zin had in een boek om in de kerststemming te komen.
  Bianca onlangs geplaatst…Coming soon|Films in decemberMy Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Ik zet net tussen twee boeken in. Deze ochtend las ik My kind of Wonderful van Jill Shalvis uit. Net als haar andere boeken was ook dit verhaal hartverwarmend, romantisch en grappig. Het volgende boek dat ik ga lezen is Nimmernacht van Jay Kristoff. Een vrij omvangrijk fantasyboek dus ik ben benieuwd hoelang ik er over ga doen vermits het lezen nog steeds niet zo vlot gaat.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #109My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: