Tell me Tuesday ♥4

11 reacties

 1. Laurie schreef:

  De nieuwe Marieke Nijkamp heb ik net uit en mijn recensie verschijnt of morgen of donderdag. Ik vond hem wat matig. Ik lees nu Als Ik Blijf van Gayle Forman en ik hoop vandaag Everless te pakken te krijgen, want dan ga ik daar natuurlijk meteen in beginnen. Anders lees ik eerst even snel Het Meisje In Het Ijs.

 2. joanydvv schreef:

  Ik herken het wel dat je het af en toe nodig hebt om je brein te resetten. Zelf lees ik ook graag een contrasterend genre tussendoor als palette cleanser. Ik las als laatste ‘Level up’ van Cathy Yardly, een erg fijne, nerdy NA. Nu been ik bezig in meerdere boeken waaronder ‘The gentleman’s guide to vice and virtue’ van Mackenzie Lee en als ik daarmee klaar ben wil ik ‘Verleiding’ van Erin Watt of ‘Nemesis’ van Anna Banks gaan lezen. Dat hangt af van mijn stemming.
  joanydvv onlangs geplaatst…App uitgelicht; Readiculous op AminoMy Profile

 3. Annemieke schreef:

  Leuk dat je met La La meedoet. 😀
  Die covers van de slapende prins en de andere in die serie zijn echt super mooi.
  Annemieke onlangs geplaatst…TTT #127 – Unread Books That Have Been On My Shelves the LongestMy Profile

 4. Do schreef:

  Leuke post weer. Ik vind de cover van De slapende prins ook echt mooi. Ik ben erg benieuwd naar die serie (?)! Zelf las ik een aantal dagen geleden Heidi uit, een van mijn favoriete kinderverhalen van vroeger. Momenteel lees ik Uprooted, tot nu toe vind ik het boek erg leuk en uniek, maar het leest wel wat langzaam weg. Ik wil hierna graag Frankenstein van Mary Shelley gaan lezen, ook wil ik snel The Hate U Give herlezen.
  Do onlangs geplaatst…Queens of Geek – Jen WildeMy Profile

 5. I have The Sleeping Prince, but I haven’t had time to read it yet. ☺

  Dankjewel voor het meedoen met Tell Me Tuesday.

 6. zwartraafje schreef:

  Je moet je niet laten afschrikken door het volume van Rijk van Stormen hoor. Ik heb het boek gelezen toen ik ziek in de zetel lag. Normaal kan ik me dan maar amper concentreren maar ik heb het boek eigenlijk veel sneller uitgelezen dan ik had verwacht. Het vorige boek dat ik las was De Graces van Laure Eve, momenteel ben ik de laatste bladzijden van Hunted (Meagan Spooner) aan het lezen en dan ga ik hoogstwaarschijnlijk eerst even iets helemaal anders lezen. Een romantische thriller van Krentz of Roberts of een humoristisch en romantisch verhaal van Jill Shalvis.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #113My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: