Bookish Tag | The Birthday Book Tag

20 reacties

 1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Ik doe graag mee

 2. Desiree schreef:

  Gefeliciteerd en veel plezier op vakantie xxx

 3. Gelukkige verjaardag !! Wel niet gemakkelijk hoor, hoe verder in de maand en hoe ouder je bent, hoe meer je moet tellen ;-). Ik ga niet op vakantie (heb zelfs nog geen vakantie genomen, waarschijnlijk eind september) maar geniet van je verblijf op Tenerife! Ik had daar een favoriete tweedehandse Engelse boekenwinkel in Playa las Americas. Nog altijd spijt dat ik er toen (10 jaar geleden haha) niet meer boeken heb van meegebracht.

 4. Marleen schreef:

  Gefeliciteerd leukerd! Hele fijne vakantie en geniet ervan! <3
  Marleen onlangs geplaatst…WIN: Ondenkbaar (FAVORITEZ 1 JAAR!)My Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Hier ook nog eens een superdikke proficiat gewenst. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of ik een serie zou vinden die evenveel delen telt als ik oud ben. De eerste waar ik aan dacht telt er zelfs te veel (Eve Dallas van J.D.Robb = 44 boeken) maar een exact aantal heb ik nog niet gevonden. Hopelijk heb je een geweldige vakantie. Zelf blijven we thuis maar als ik er aan denk ga ik wel proberen om een foto te maken voor je winactie. xxx
  zwartraafje onlangs geplaatst…Strijder – Julie JagawaMy Profile

 6. Wat leuk! Ik doe mee en nog gefeliciteerd hè

 7. Annabel schreef:

  Moet ik zelf ook op de foto staan? alsnog gefeliciteerd en hopelijk heb je een heerlijke dag gehad!

 8. Veronique schreef:

  Alsnog van harte proficiat! Leuke tag!! 🙂

 9. Aysha schreef:

  Gefeliciflapstaart ik doe mee .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: