Tikkertje met boeken door Zwartraafje

10 reacties

 1. De getikte Melissa van Melissasbookworld.. NICE. whahahaha Ik voel me een monster nu als ik jouw bovenstaande eerste gedeelte van de post lees hahahaa. En ja, stiekem vind ik je ook heeeeeel lief hoor <3
  melissasbookworld onlangs geplaatst…|RECENSIE Young adult| the Diabolic van S.J. KincaidMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Sarah J Maas aanraden is altijd goed! Iedereen moet haar boeken lezen!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Zal Sarah Maas toch echt maar eens boven aan mijn boekenlijstje gaan zetten. Zoveel enthousiasme kan niet anders dan vele goede leesuren voorspellen. Leuk gedaan, tikkertje op deze manier.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Bingewatch: The WhisperMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Hehe, het is natuurlijk niet de bedoeling om bloggers schuldgevoelens aan te praten. πŸ˜‰ Ik zit hier met een gelijkaardig probleem. Heel veel eigen boeken die ik nog niet gelezen heb Γ©n daarnaast nog eens een lijst met boeken die ik graag ooit eens wil lezen maar nog niet heb. (Yep, die is nog een pak langer dan de 130+ ongelezen eigen boeken). Super leuk dat je hebt verder getikt Kwante. Ik ben alvast benieuwd wie Inge gaat aantikken en welke boekentips zij gaat geven.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Merry CraftmasMy Profile

 5. Inge schreef:

  Hahaha wat grappig dit! OkΓ©… ik ben getikt. Gelukkig staat Siren hoog op mijn TBR lijst en staat Hof van Mist en Woede ook klaar in mijn boekenkast. Onvoorwaardelijk heb ik als ebook, dus dat zal ook geen probleem zijn πŸ˜€
  Inge onlangs geplaatst…Recensie: Duizend HoogMy Profile

 1. 15 januari 2017

  […] week werd ik getikt door Kwante in Wonderland tijdens het spelletje, Tikkertje met boeken, verzonnen door Liesbet van Zwartraafje. Dit spel is in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: