To Be Read | What’s Next? ♥2

Om de twee weken vind je vanaf nu op maandag een What’s Next? In deze post mag jij what's nexteen boek kiezen dat ik in de komende 2 weken zal lezen!

Ik zal elke keer 3 boeken van mijn TBR Pile plaatsten en het boek met de meeste stemmen op vrijdag na het plaatsen komt op mijn leeslijst!

Zo bepaal jij een beetje mee wat voor recensies er onder andere in Wonderland verschijnen!

De boeken van deze What’s Next?

Schildpadden tot in het oneindige

Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

Brieven aan de duisternis

Ik zou net zo goed brieven aan de duisternis kunnen schrijven en een antwoord verwachten.

Ik weet niet eens wie je bent, maar ik heb het gevoel dat ik je begrijp.

Ik heb het gevoel dat jij mij begrijpt.

Juliet laat brieven achter op het graf van haar moeder. Declan werkt op het kerkhof vanwege een taakstraf. Wanneer hij een van Juliets brieven vindt, ontstaat een

bijzondere briefwisseling, die zich al snel uitbreidt naar mail en app. Op papier en beeldscherm vertellen Juliet en Declan elkaar alles, denkend dat ze elkaar nog nooit ontmoet hebben. Ze zitten echter op dezelfde middelbare school. Wat doe je als de enige persoon die je echt volledig vertrouwt niet is wie je dacht dat hij was?

Yoga Girl – Lessen in de liefde

Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het basketbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Wat zou jij graag gerecenseerd willen zien?

8 reacties

 1. Annabel schreef:

  Brieven aan de duisternis! Dat boek is zo ontzettend mooi!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Laurie schreef:

  Natuurlijk Schildpadden! Leest lekker weg, had het binnen 2 dagen uit. Verder zal ik niets verklappen, al staat mijn recensie al even online 😉

  • Op het moment staan de schildpadden op de derde plaats en dus ben ik begonnen in Yoga Girl die de meeste stemmen kreeg! Ik ben wel heel erg benieuwd naar het boek! Ik lees recensies van andere bloggers pas nadat ik het boek gerecenseerd heb, anders ben ik bang voor spoilers 🙂

 3. Schildpadden heb ik gekregen voor mijn verjaardag, die hoop ik ook snel te lezen! 🙂
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Filmrecensie: Pokémon de film Ik kies jouMy Profile

 4. Marleen schreef:

  Ik heb afgelopen week Brieven aan de duisternis gelezen en het is zo mooi! Nog mooier dan verwacht eigenlijk! <3
  Marleen onlangs geplaatst…Jij en ik en andere verhalen – Jojo MoyesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: