To Be Read | What’s Next?

6 reacties

 1. Do schreef:

  Best een moeilijke keuze, aangezien ik erg benieuwd ben naar alle drie. Ik zou toch voor Wonderland kiezen, om alvast in de kerststemming te komen 🙂 Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd wat je ervan gaat vinden.

 2. Annabel schreef:

  Library kiss, puur eigenbelang want ik wil weten of hij goed is
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 3. Emmy schreef:

  Ik zou Wonderland bewaren voor december (want kerst!). Het lot is wel een leuk boek, maar wel een beetje over de top. Ik ben benieuwd hoe Library Kiss je gaat bevallen, want ik heb zelf geen idee wat ik bij dat boek kan verwachten.
  Emmy onlangs geplaatst…Mijn niet-boekige verlanglijstjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: