To Be Read | What’s Next?

Om de twee weken vind je vanaf nu op maandag een interactief topic? In deze What’s Next ♥3 post mag jij een boek kiezen dat ik in de komende 2 weken zal lezen!Ik zal elke keer 3 boeken van mijn TBR Pile plaatsten en het boek met de meeste stemmen op vrijdag na het plaatsen komt op mijn leeslijst!

Zo bepaal jij een beetje mee wat voor recensies er onder andere in Wonderland verschijnen!

De boeken van deze What’s Next?

Het lot

Alice zit in het eindexamenjaar van de middelbare school. Ze is stiekem verliefd op haar beste vriend Teddy. Op weg naar zijn verjaardagsfeestje koopt ze voor de grap een lot voor hem. Bizar genoeg blijkt de hoofdprijs daar precies op te vallen: Teddy wint 140 miljoen.

Alice en Teddy hebben allebei veel pech gehad in hun leven. De ouders van Alice zijn overleden toen ze nog heel klein was en niet lang daarna verdween de vader van Teddy van het toneel, waardoor zijn moeder met een grote berg schulden achterbleef. Teddy en Alice vonden toen steun in hun vriendschap en zijn sindsdien onafscheidelijk geweest. Ze zijn ervan overtuigd dat deze enorme prijzenpot niets dan geluk zal brengen. Maar is het wel zo’n droom als je denkt, de jackpot winnen?

Library Kiss

Ik rende de hele bibliotheek door, op zoek naar een andere uitweg. Zes deuren leidden naar buiten, maar zaten stuk voor stuk op slot. Daar zat ik dan – met de kou die onder mijn huid kroop – gevangen in een grote, lege bibliotheek.

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

Wonderland

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes enknusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

Wat zou jij graag gerecenseerd willen zien?

♥3

6 reacties

 1. Do schreef:

  Best een moeilijke keuze, aangezien ik erg benieuwd ben naar alle drie. Ik zou toch voor Wonderland kiezen, om alvast in de kerststemming te komen 🙂 Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd wat je ervan gaat vinden.

 2. Annabel schreef:

  Library kiss, puur eigenbelang want ik wil weten of hij goed is
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 3. Emmy schreef:

  Ik zou Wonderland bewaren voor december (want kerst!). Het lot is wel een leuk boek, maar wel een beetje over de top. Ik ben benieuwd hoe Library Kiss je gaat bevallen, want ik heb zelf geen idee wat ik bij dat boek kan verwachten.
  Emmy onlangs geplaatst…Mijn niet-boekige verlanglijstjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: