To Be Read | What’s Next?

Om de twee weken vind je vanaf nu op maandag een What’s Next?what's next

In deze post mag jij een boek kiezen dat ik in de komende 2 weken zal lezen!

Ik zal elke keer 3 boeken van mijn TBR Pile plaatsten en het boek met de meeste stemmen op vrijdag na het plaatsen komt op mijn leeslijst!

Zo bepaal jij een beetje mee wat voor recensies er onder andere in Wonderland verschijnen!

De boeken van deze What’s Next?

Warcross

Mijn eerste Marie Lu! Ik heb nog niet eerder een boek van deze auteur gelezen maar de synopsis en de cover trokken beide mijn aandacht! Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat ik van deze scifi ga vinden!

Warcross is een virtualrealitygame die de wereld beheerst. Om wat bij te verdienen werkt hacker Emika Chen als premiejager voor het spel; ze spoort spelers op die illegaal wedden. Maar de concurrentie is groot, en het is niet makkelijk om je staande te houden in de wereld van de premiejagers. 
Dan doet de maker van het spel, de jonge miljardair Hideo Tanaka, Emika een onweerstaanbaar aanbod. Hij heeft een spion nodig tijdens de internationale Warcrosskampioenschappen, om een beveiligingsprobleem bloot te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo en ze belandt in een wereld van roem en rijkdom, waar ze tot dan toe alleen maar van kon dromen. Maar al snel stuit ze op een complot, met grote gevolgen voor het hele Warcrossimperium.

Drie Wensen

Liane Moriarty is een auteur wiens boeken me echt vastgrijpen! Puzzels voor je brein en wel mijn favoriete puzzels! Ze zijn allemaal een tikkeltje Cluedo-achtig, verslavend tot de laatste letter dus!

Dit nieuwste boek lonkt dus naar me vanaf de tbr pile!

Ze zeggen dat ongeluk altijd in drieën komt, voor de zussen Lyn, Cat en Gemma Kettle, is dit in het jaar dat ze 33 worden niet anders.
Lyn heeft moeite om de juiste balans te vinden tussen het moederschap, haar werk en haar huwelijk. Cat, die al haar vrienden jaloers maakt met haar perfecte huwelijk, heeft niet in de gaten dat haar man een geheim verbergt dat haar leven op zijn kop zal zetten. En Gemma, die maar niet weet wat ze wil, verandert elke paar maanden van baan én van vriend, al heeft ze nu een man ontmoet bij wie ze weleens rust zou kunnen vinden. 
In deze turbulente tijden is de band tussen de drie zussen sterk genoeg om alles samen te doorstaan. Tot de avond van hun vierendertigste verjaardag. Tijdens een etentje worden onthullingen gedaan en dingen uitgesproken, die niet meer terug te nemen zijn…

Serafina en de Kronkelstaf

Dit is een tweede deel en daarom zal de synopsis in blur zijn! Voor mijn recensie van deel één Serafina en de Zwarte Mantel kun je hier klikken!

Serafina is half kat, half meisje. Maar steeds vaker voelt ze zich gevangen tussen twee werelden. Waar is ze echt thuis, in het landhuis of in het woud?Op een nacht ziet Serafina een angstaanjagend rijtuig, getrokken door vier hengsten. Serafina schrikt: het bankje van de koetsier is leeg!Een akelige man met zilverachtige ogen stapt uit. Hij wordt gevolgd door vijf bloeddorstige wolfshonden. Wat is hij van plan?Een vreemde kracht neemt bezit van het landgoed en het woud. Kan Serafina het kwaad verslaan?Serafina en de kronkelstaf is het avontuurlijke nieuwe deel in een razend spannende reeks.

Wat zou jij graag gerecenseerd willen zien?

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik ben warcross op dit moment aan het lezen. Hij is echt super tof!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Do schreef:

  Ik ben super benieuwd naar Warcross én dus ook naar jouw recensie 🙂
  Do onlangs geplaatst…Wat ik wil lezen in oktoberMy Profile

 3. Marleen schreef:

  Haha ik heb hetzelfde als Do, ik ben benieuwd naar jouw mening over Warcross!
  Marleen onlangs geplaatst…Jennifer L. Armentrout over kroketjes, Theo James en natuurlijk boekenMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Ik ben ook het meest benieuwd naar Warcross. Nieuwsgierig naar jouw mening ook vermits hij hier nog niet meteen op de TBR-staat gezien het hoge aantal ongelezen boeken.
  zwartraafje onlangs geplaatst…F.A.C.T.S. 2017: aanwinstenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: