TTT Favoriete TV-programma’s

No Responses

 1. Denise Voogdt schreef:

  Hey, ik kijk zelf ook ontzettend veel series. Een aantal komt overeen, maar hier heb je mijn aanraders. Omschrijving moet je even zelf opzoeken, hoor. Ben zelf niet zo goed in series samenvatten zonder spoilers te geven 🙂

  – Sleepy Hollow
  – Constantine (2014)
  – Bitten (naar de Otherworld series van Kelley Armstrong)
  – Legend of the Seeker (zijn maar 2 seizoenen van, naar de boeken Wetten van de Magie van Terry Goodkind)
  – Grimm
  – Game of Thrones
  – The Tribe
  – Teen Wolf

  Binnenkort ga ik beginnen aan de series Vikings en The Librarians. PLL staat ook nog op m’n lijstje. Uiteraard volg ik TVD, The Originals en The 100 (die is echt super!!). Van Beauty & the Beast heb ik alleen het eerste seizoen gezien, 2 zit in de planning.

  Laat maar weten wat je er van vind, je hebt me op FB 😉

  Groetjes, Denise.

 2. Diana schreef:

  We kijken heel veel dezelfde tv series!!!!!
  Leuk lijstje dus…

 3. Diana schreef:

  Hihi… dat is me nog nooit overkomen. En ik volg toch een hoop series… en lees redelijk veel.

 4. Daniëlle Schrander schreef:

  Nou ik kijk al jaren pretty little liars, vampire diaries…..ik kijk ook originals en under the dome samen met mijn man…..en dan heb ik een strijk serie….hahaha…..the 100……oja wat een leuke toevoeging is….
  De serie BITTEN…..zeker de moeite waard….oja libirians en sleepy hollow….kijk ik ook met mijn man…..wow…..boek en serie verslaafd

  • Hahaha Daniëlle, er bestaan ergere verslavingen toch 😉
   Wat leuk dat je man meekijkt, hier komt alleen maar commentaar als ik mijn series kijk (oh zit je weer te kwijlen) of hij vraagt de ene domme vraag na de andere of hij valt in slaap….

   Ik ga eens een lijstje opstellen van series die jullie aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: