TTT Top 10 Fictieve Verliefdheden of wel Fictiophilia!

No Responses

 1. Donna van Loon schreef:

  Ryan Paevey is ook echt wel een droomland.

 2. Damon, neeee 😀 Ik snap echt niet waarom sommige mensen in zijn team zitten :p Geef mij maar Stefan! :-p

  • Echt waar??? Neeej komop die smurk op Damon’s gezicht ♥ en het dronken dansje dan uit 1 van de eerste seizoenen met uhmm Vicky….. oh en ik hou gewoon een beetje van de badguy… Toen Stefan de Ripper werd vond ik m wel leuker….

 3. Danielle schreef:

  Hahaha Nou dames dames heb je klaus wel is gezien Hahahha maar ehm ff denken hebben jullie bobby morley weleens goed bekeken van THE 100 oef en dit is allemaal fictief want mijn hobbyist ook oef hahahha

 4. Danielle schreef:

  Ehm hobbyist = natuurlijk me hubby is

 5. Wat dacht je van Dean…. Supernatural…. 😉

 6. Esther schreef:

  Patch, Cole van Alice in zombieland, Xavier van Halo, Dimitri van Academicus Vampyrus, pfffff en nog zo veel meer hahahaha!

 7. o0melis0o schreef:

  Will herondale uit the infernal devices van Cassandra clare!! <3

 8. Ja het acteerwerk was wel goed! Maar het is niet mijn type 😉

 1. 4 juni 2015

  […] Net als in mijn recensie over deel 1 ga ik in deze recensie toch weer beginnen over de nieuwe frisse items van deze serie, ik lees over nieuwe soorten “monsters”, ontdek nieuwe “wachter krachten” die nodig zijn om oude geheimen van de wereld te bewaken en zie nieuwe (niet eerder gelezen) namen van personages voorbij komen, personages zoals Azer die eigenlijk wel toegevoegd kan worden aan mijn lijst van fictieve crushes. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: