Tuesday Intro | First Chapter, First Paragraph! #10

3 reacties

  1. Familielab schreef:

    Leuke boek, ik ben niet bekend met de schrijfster. Ik hou wel van thrillers dus misschien ga ik hem wel eens lezen! Een boek moet voor mij wel spannend zijn anders lees ik hem niet zo gauw uit. Wel een leuk idee dat je mensen zo een preview geeft!

  2. zwartraafje schreef:

    Als er één talent was dat Kylie Daniels de wereld graag wilde geven, dan zou het de kunst van het opmaken van een goed paar wenkbrauwen zijn. De vrouw tegenover haar? Die bracht er helemaal niets van terecht. Ze zag eruit alsof ze haar dunne zwarte wenkbrauwen stomdronken en in het donker had bijgewerkt, ze benadrukten haar smalle gezicht te veel. En wat moesten die kleine komma-achtige lijntjes aan het uiteinde voorstellen? Allejezus nog aan toe!

    Ik ga zo meteen in Een nacht met een miljonair, het zesde (én laatste) deel uit de Miljonairsclub-serie van Jessica Clare beginnen.
    zwartraafje onlangs geplaatst…De weg naar de top – Nora RobertsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: