| Unboxing Celebrate Books Box | Escaping Reality

5 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik had hem cadeau gedaan aan mijn moeder. Echt een supergave box! Het tegeltje heb ik mee gekregen!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Oh wow, ik vind het boek onverwacht maar dat had ik wel graag gelezen. Ik heb nu één Kasie West boek gelezen en ik vond het echt fijn geschreven. Ik zou toch echt graag s zo’n box moeten bestellen. Ik heb maar één keer een boekenbox besteld en dat was de bookwormbox (romance/YA/NA), daar was ik ook wel heel blij mee uiteindelijk 🙂

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb tot nu toe nog steeds geen box besteld. Daarom vond ik het ook zo tof om de doos uit te pakken die ik hier gewonnen had. Het is waarschijnlijk ook de reden waarom ik de Secret Santa zo leuk vind. Eerst het plezier van leuke spulletjes te zoeken voor mijn lootje en dan nieuwsgierig afwachten wat er in mijn eigen doos zit. Eigenlijk krijg ik niet meer zo vaak echt een verrassing cadeau dus ik vind het heerlijk wanneer dat wel gebeurd. Deze doos leek me meer aan te spreken als sommige eerdere edities.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #107My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: