Unboxing FairyLoot BookBox | Ladies That Slay

11 reacties

 1. Do schreef:

  Wat een leuke unboxing, ik heb deze box helaas niet gekocht. Ik vind die booksleeve echt geweldig <3 ook ben ik erg benieuwd naar het boek, daar heb ik al veel goede verhalen over gehoord!
  Do onlangs geplaatst…Vogelvrij – Sebastien de CastellMy Profile

  • Ja de booksleeve is echt super! Maar ik ben ook super blij met de thee en de kaars! Ik lees normaal geen Engelse boeken dus zal deze wel achter mijn NL tbr komen of een keer tussendoor maar ik hoor er ook heel veel goede dingen over!

 2. Emmy schreef:

  Ik heb de box niet gekocht omdat ik wist welk boek er in zou zitten en die heb ik immers als in het Nederlands. De decemberbox heb ik wel weer besteld. Ik vind de goodies van deze box wel heel erg tof, al heb ik absoluut geen spijt dat ik hem niet heb aangeschaft.
  Emmy onlangs geplaatst…Deze young adults verschijnen in decemberMy Profile

  • Ik wist niet wat er in de FairyLoot zou zitten! Kocht hem meer omdat ik echt steeds zo jaloers ben op alle goodies! Ik lees namelijk bijna geen Engels 🙂 nu een abbo genomen op de FairyLoot speciaal voor de goodies en dan zie ik de boeken als bonus haha

 3. *dramatische zucht* IK BAAL ZO ERG DAT IK DIE BOX NIET KOCHT. Maarja.. zoveel te kopen deze tijd vh jaar haha.
  Hij is echt tof <3 En again; ben stiekem wel jaloers op de papieren ARC van Furyborn, want het boek is EPIC EPIC EPICCCCC.
  Wordt voor mij denk ik echt een van de successen van 2018, whoop whoop!!

  De thee mix zelf ziet er echt tof uit zeg, en gaaf dat er eetbare glitter in zit!

  EN DIE BOOKSLEEVE!!!! ghfbdjhfbghjdbfghbjdfg
  En vooral ook super super super fijn dat hij waterdicht is!! Echt perfect dus als je een tas hebt die niet altijd even goed dicht gaat. Ik heb veel tassen zonder rits oa die dan zo'n drukknoop in t midden alleen hebben en dan is er altijd wel wat speling links en rechts. Als het flink zou regenen is echt bagger dan. En het design erop is ook echt tof met die zwaarden ja, damn.

  EN DIE HERMIONE KAARS.. I'm done for hahaha.
  yep, awesome box!!!
  The last Namsara lijkt me ook geweldig en deze cover vind ik ook echt heel tof. De Fairyloot zakjes om de boeken zijn inderdaad echt heel leuk altijd.

  • Melis die kaars moet je echt snuffelen als je komt voor de Secret Sint! En de thee als hij dan nog niet op is ook!!!! Gewoon echt zo lekker!!! En die booksleeve is ook echt kickass! Ik ben echt super blij met deze eerste box <3 Nu helemaal FL verslaafd hahaha! Ik ben zo benieuwd naar de december box he! Disney <3 <3 <3

 4. Sandy van der Kolk schreef:

  Ik ben zo blij met deze box!!! Echt super! Fairyloot heeft mij tot nog toe nog niet teleur gesteld, ik kan ze helaas niet allemaal kopen maar degene die ik heb gekocht vond ik geweldig 🙂

 5. Silke schreef:

  Oooh die thee! (Theeleutje hier 🙂 )
  Is hij ook lekker?
  Silke onlangs geplaatst…T5W: Nostalgische Boek boyfriendsMy Profile

 6. zwartraafje schreef:

  Ik vind het steeds zo leuk om unboxing blogposts te lezen. Zo tof dat ik dat nu ook hier kan doen. Die Hermione-kaars ziet er super leuk uit en ze klinkt ook erg lekker van geurtje. Thee met glitters vraagt er inderdaad om om uitgeprobeerd te worden. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Auteurs Vriendenboek : Marieke NijkampMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: