Unboxing FairyLoot BookBox | Oh so Regal

9 reacties

 1. ik krijg natuurlijk net de funko pop die lucien me kocht voor kerst hahahaha – JASMINE – dus ik stuur die van lucien terug naar Large en ruilde ‘m om voor Aurora. En qua kaars heb ik PRINCE CHARMING ontvangen en die is ook echt PRACHTIGGG <3 Hoewel Eric mijn alltime favorite disney prince is en ik die stiekem wel t liefst had gewild, is prince charming ook echt freaking awesome. Echt een prachtige kaars <3 Zou ze allemaal wel willen hebben haha!

 2. Emmy schreef:

  Ik ben ook echt heel blij met de funko, maar ik vond de kaars voor mij iets te sterk.. Op het moment dat ik hem opende in ieder geval. Ik heb helaas wel eens dat een geur mij teveel kan overweldigen. (Klinkt een beetje gek als kaarsenmaker he?)
  Emmy onlangs geplaatst…Een – Sarah CrossanMy Profile

  • Hahaha nee hoor klinkt niet gek! Ik ben dol op alles met geurtjes! Parfum, wasverzachter, geurkaarsen, waxmelts, sprays noem het maar op en ik ben fan! Maar soms is een geur voor mij ook net te en dan krijg ik er hoofdpijn van! Snap dus wat je bedoelt!

   Welke Funko en kaars had jij? Te lui om insta te openen? Hahaha ik ga daar eens gluren! Oeh Prince Adam is ook nice en Ariel! Ik vind dr zo cute met dat staartje!

 3. Annabel schreef:

  Wat een mooie unboxing weer! Ik had Simba! Eerst dacht ik meh maar daarna dacht ik ja toch wel heel tof! En die kaars ik verklap een geheimpje: Prins Eric was mijn eerste grote liefde .
  Annabel onlangs geplaatst…Ik als bloggerMy Profile

  • Simba is ook leuk!!!! En de kaars, Prins Eric was ook mijn childhood crush! Met dat mooie donkere haar! Ik zuchtte ook bij het beeld in de grot hahaha!

   Daarna ging het mis want toen kwam Aladdin in beeld en werd ik meer fan van de ‘badboys’ hahaha! I blame Disney!

 4. Do schreef:

  Wauw wat een geweldige box weer, ik heb wel spijt dat ik hem niet besteld heb… Ik ben vooral verliefd op de Funko en de bijpassende kaars <3 Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar het boek, die cover is echt prachtig 🙂
  Do onlangs geplaatst…Turtles All the Way Down – John GreenMy Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Ik zag je foto’s al op Insta maar had toen nog niet door dat je Funko en kaars een mooi setje vormen. Dat is wel geluk hebben natuurlijk. Ik vind Ariel er trouwens te schattig uitzien als Funko. Zo cute.
  zwartraafje onlangs geplaatst…De vergiftigde gave – Melinda SalisburyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: