Unboxing Christmas Edition | Melissa’s Santa Box ♥

9 reacties

 1. Ik ben heel blij dat je er blij mee bent – vind het altijd zo eng en ben bang om teleur te stellen zeker omdat JIJ van die geweldige pakketten samenstelt haha. Maar het is allemaal met liefde uitgezocht en da’s idd het belangrijkste. Ik vind het heerlijk om je een beetje vrolijkheid te brengen rondom deze soms verdrietige dagen en ik ben ook nog steeds zo onwijs blij dat ik je heb leren kennen! YOU’RE MY PERSON zoals Meredith en Christina zouden zeggen uit Grey’s anatomy hihi.

  Ook hier zijn de cadeautjes zeker niet het belangrijkste, maar het doorbrengen van tijd met familie en vrienden. Maar wat is het toch leuk om elkaar te verwennen toch?! precies haha. Zo hebben wij vanmorgen met Milan’s nieuwe Monopoly gespeeld die hij voor kerst kreeg. Dus dat kerst cadeautje zorgde weer voor een hele leuk tijd samen met het gezin! Dus cadeautjes zijn eigenlijk Alleen maar goed hahaha – I feel no shame in getting presents and spoil my child as well, lol.
  Melissa’s Bookworld onlangs geplaatst…| Tag time Tuesday | the “Books under the tree” TagMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Wat een prachtig pakket! Je hebt voorlopig ook weer genoeg te lezen!
  Annabel onlangs geplaatst…The bookish naughty or nice tagMy Profile

 3. Do schreef:

  Wauw wat een geweldig leuke cadeautjes heb je gekregen. Vooral die Alice in Wonderland goodies zijn echt heel leuk! Ik ben erg benieuwd naar de Disney retellings over de slechteriken, die lijken me erg leuk.
  Do onlangs geplaatst…Merry ChristmasMy Profile

 4. Annemieke schreef:

  Aaaw wat een mooi pakket. En wat een geweldige Alice haul aan het einde! En die Night Circus Hardcover. Super mooi. Hopelijk vind je hem mooi. Ik vond het een bijzondere read. Op een goede manier.

 5. zwartraafje schreef:

  Zo’n prachtige cadeautjes! Nog meer omdat je duidelijk merkt dat ze met zorg voor je zijn uitgekozen én perfect bij jouw interesses aansluiten. Ik wist helemaal niet dat er van mijn prachtige raven-notitieboek ook bookmarks bestonden maar de boekenlegger op je tweede foto is dus een fragment uit de illustratie op de cover van mijn boekje. De Cheshire Cat kaars vind ik er nog steeds super uitzien.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Unboxing Bookish Winter SwapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: