Unboxing | Secret Valentine 2018 ♥

5 reacties

 1. Nicky schreef:

  Ik wil zo graag een keer aan een swap mee doen, echt een leuk idee 🙂

 2. Annabel schreef:

  Wat een leuk pakketje! Ik kijk alweer uit naar de volgende swap!!!
  Annabel onlangs geplaatst…unboxing Magic is might van Letters & LightsMy Profile

 3. Annemieke schreef:

  Aaaw wat een leuk pakketje. 😀
  Annemieke onlangs geplaatst…Book Review – Tess of the RoadMy Profile

 4. Femke schreef:

  Zo leuk! Ik heb zelf afgelopen kerst meegedaan met een swap (van een andere organisator), maar ik kreeg helaas zelf niet zo veel terwijl ik in het pakketje voor mijn lootje heel veel tijd (en goodies) heb gestopt. Maar ja dat is het risico natuurlijk 😉

 5. zwartraafje schreef:

  Jij nogmaals bedankt voor het organiseren Kwante. Ik heb op zich niets met Valentijn maar ik heb er toch van genoten om opnieuw zo’n pakket samen te stellen en iemand te kunnen verrassen. Net als Annabel ben ik nu al aan het uitkijken naar de volgende swap.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Soft pages, warm pages, little book of fur …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: