Up 2 Date in Boektober

2 reacties

  1. Conny Schelvis schreef:

    Ik heb er 25 op staan. Ik had stapel gemaakt maar heb ondertussen weer zulke mooie nieuwe (ook recensie) titels binnen gekregen dat alles nu op grote hoop ligt en ik er af en toe wat uit trek. Deze week paar dagen vakantie dus tijd voor leessprint (ben bijna op de helft van mijn doel ). Vind niet belangrijk doel te halen maar vind het wel extra stimulans om eens bij te lezen ..

    • Kwante in Wonderland schreef:

      Heerlijk! 25 boeken is een flinke stapel, hoeveel bladzijde is dat gemiddeld? Ik lees normaal veel sneller maar mijn hoofd maalt de laatste tijd met wat andere dingen dus is de concentratie erg slecht op het moment! Het is inderdaad niet om het doel te doen maar gewoon heerlijk lezen ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: