Vuur en As (1), De heerschappij van de Maskers – Sabaa Tahir

9 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik had precies hetzelfde, ik wilde eerst ook niet echt aan de hype rondom dit boek. Maar ik heb hem echt verslonden en ik kan niet wachten op deel 2.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: Vuur en As van Sabaa TahirMy Profile

 2. MelissaPötgens schreef:

  Kwante, je moet toch in het vervolg sneller luisteren als ik boeken aanraad hihi. Hoelang ik ook Wenda niet de kop gek heb moeten maken om dit boek te laten lezen, zucht.. Maar ontopic: ik wil boek 2 NU nu NU!!
  Onvoorstelbaar dat dit boek in eerste instantie als standalone geschreven werd.
  En ik baal ontzettend dat de release date van boek 2 verschoven is. Hij zou eigenlijk in april uitkomen, maar dat is opgeschoven naar augustus.. snik snik
  MelissaPötgens onlangs geplaatst…BOOKHAUL maart ´16My Profile

  • Whahaha ik luister toch best braaf!!! Moet ze enkel nog lezen!
   Ohw enne wat zeg jij nu deel 2 verschoven?? Wanneer komt de NL versie dan wel niet??? En ik kan niet begrijpen dat dit als standalone was bedoeld hoor!!! Kom op dit is met gemak een trilogie waard!

 3. Soof schreef:

  Hoi Melissa, komt boek 2 in het Nederlands uit in augustus, of in het Engels ( andere taal).

  • Hoi Soof, ik heb het in dit artikel inderdaad over Melissa maar ik ben toch echt Kwante deel 2 komt begin september uit in het Engels en ik geloof vlak erna in het Nederlands. Ik heb hem al in de najaarscatalogus voorbij zien komen!

 4. Soof schreef:

  Sorry voor de laten reactie, ik ontdek nu pas deze website.

 5. Soof schreef:

  Dank je Kwante. ik vind het ook leuk dat ik er ben!! 😀

 6. Robin schreef:

  Wow……..wat een geweldig boek
  Ik zat in groep 8 toen ik dit boek las (ondertussen zit ik in de 1e). Mijn leraar vond dat ik dit boek moest lezen, dus dat deed ik. Ik vond het echt leuk en als ik eenmaal zat te lezen kon ik niet meer stoppen. Uiteindelijk had ik het eerste deel uit en begon aan het tweede. Die mij ook weer meesleepde. En inmiddels wacht ik al ongeveer een jaar op de film . Dus please schiet op, ik kan niet meer wachter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: